2777
2789
عنوان

جنسیت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 107 پست
اسی بنظرم سخته جنسیت عوض بشه چون بش دل بسته بودی  ولی من همیشه از خدا میخوام بم یه دختر بده اس ...

آره اینکه یدفه همه چی تغییرکنه ... عزیزم چه اسم قشنگی انشالله خدا بهت بده جانا خانومو

خودتو کنترل کن چقدر با حرص جواب میدی.عزیزم دوروبره من هم پسر هم دختر هوای مادرشونو دارن  ...

من با خرص جواب حرص ددر وجود شما هست ک متن و با حرص میخونید 

منظورم و خوب متوجه نشدید من نگفتم اگ کار کنن خاله زنک هستن من اصلا اسم کار کردن نیووردم 

منظورم کسایی مادر و خواهرشون پرشون میکنن میان سر زناشون خالی میکنن اینا خاله زنک هستن 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باور کن هستن .دختر پسر نداره ب ذاته

خب دیگه همینو میگم منم 

مهم ذاته نه جنسیت پسر هم بد و خوب داره دختر هم همینطور

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
همشون ن گفتم عزیزم چ افرادی از روی خودخواهی بچه میارن لطفا پستمو درست بخون ولی خب دلیل بر این ک من ...

چقدرطرزفکرت قشنگه

ولی باورکن این طرزفکر مال مدینه فاضله ست...وامیدوارم یه روزی این مدینه فاضله بوجودبیادکه انقدددددددرهمه چی عالی باشه که آدما ۱۰تابچه بیارن کیف این دنیاوخوبیاشوببرن

من با خرص جواب حرص ددر وجود شما هست ک متن و با حرص میخونید  منظورم و خوب متوجه نشدید من نگفتم ...

من احساس میکنم اسی بیشتر جهت رقابت بچش با پسر همسرشه که پسر میخواد

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
حالا بزار بزرگتر بشه ببین چقدر شیرین و مهربون میشه من دخترم پنج سالشه بخدا روزی نیست که بخاطر وجودش ...

عزیزم دراین که شکی نیست واقعا مهربونن .منم دختر دوست دارم ولی چون این چندوقت همش خریدام پسرونه بود و صداش میزدمو .... یهو شوک شدم گفتمم توی تایپیکم ولی خب میدونی از رو نوشته نمیشه آدمهارو درک کرد

من با خرص جواب حرص ددر وجود شما هست ک متن و با حرص میخونید  منظورم و خوب متوجه نشدید من نگفتم ...

حرص نداشتی ک نمیگفتی عقده ای 

ب کاربرای نینی سایت توهین نمیکردی اونوقت میگی من حرص دارم؟

شما اولین پستت گفتی ک زنایی ک ب خانوادشون اهمیت میدن

وقتی مرد ب خاتوادش اهمیت بده میشه خاله زنک 

حالا شما داری حرفتو آروم عوض میکنی میگی راجب پر کردن خاهرشوهرو مادرشوهر

عزیزم دراین که شکی نیست واقعا مهربونن .منم دختر دوست دارم ولی چون این چندوقت همش خریدام پسرونه بود و ...

باور کن دخترم خیلی خیلی خوبه

خب دیگه همینو میگم منم  مهم ذاته نه جنسیت پسر هم بد و خوب داره دختر هم همینطور

فرزند آینه ی رفتار پدر و مادره

اگر پدر و مادر خوش ذات باشن امکان نداره چ دختر چ پسر بد کنه با پدر و مادر

فرزند آینه ی رفتار پدر و مادره اگر پدر و مادر خوش ذات باشن امکان نداره چ دختر چ پسر بد کنه با پدر و ...

اونکه حتما ولی اینکه خیلیا پسر رو ترجیح میدن خیلی بده

بیشتریا هم (اسی رو نمیگم)به حرص اینکه پسر فامیلیه پدرو میگیره و تو خانواده پدری جایگاهش بالاتره عشق پسرن