2777
2789
عنوان

جنسیت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 107 پست
عزیزم خیلی غیر ننطقی شاید چند سال دیگ دنیا گلستون شد  بالا خره قرار نیست همیهش شادی و خوشبختی ...

شمانمیتونی منکراین بشی که همه آدمابخاطر خواسته خودشون بچه میارن.....ایشون میگه من ازخودخواهی بچه نیاوردم...خب بیا بگو دلیلت برابچه دارشدن چی بوده؟

عزیزم منم دختر دارم  بخدا وقتی دنیا بیاد میشه مونست  من موقعی که همسرم‌میرفت سر کار خودم ...

حالا بزار بزرگتر بشه ببین چقدر شیرین و مهربون میشه من دخترم پنج سالشه بخدا روزی نیست که بخاطر وجودش خداروشکر نکنم الان که باردارم خیلی نگرانمه کمک حالمه هرچی میخوره از رو زمین برمیداره میگه مامان تو خم نشو داداش دردش میاد😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا حرفم اینه که دنیاشونو دوس دارم و اگه دیگه مادر نشم چی ....بعضیا تواین اوضاع روحی من اصلا ح ...

من تصور میکنم شما بخاطر پسر قبلی همسرتون حساس شدید ومیخواهید یجورایی بچتون با اون رقابت کنه اگه غیر از اینه باید خیلی هم خوشحال باشید بچه اون جنسیتی هست که همسرتون نداشته وبراش جالب تر و خواستنی تره   

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد

اشکال نداره اسی حق داری از این لحاظ که شوهرت یه پسر دیگه داره میگم واینکه با ای وی اف بچه دار شدی ولی دختر سیاست داشته باش ناراحتم شدی پیش دوستی مادری کسی گریه کن نه پیش شوهرت گلی 

سلام عزیزم حواهرمنم همین اتفاق پارسال براش افتادگفته بودن دختره اماپسرشدخواهرم خیلی حالش بدشده بودامابعدکه پسرش به دنیااومدشده همه چیزش وجونش براش میره این حالت طبیعی هست میشه بگی چیکارکردی که آی وی اف مثبت شدی کارای قبل وبعدازانتقال جنین؟وکارای که قبل ازعمل تخمک کشی انجام دادی تقویتی چی خوردی؟لطفابهم بگومنم بایدآی وی اف بشم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
امار  من تعیین نمیکنم از چیزایی تو اطراف دیدم و از بقیه پرس جو کردم دارم میگم  جالب شما ز ...

خودتو کنترل کن چقدر با حرص جواب میدی.عزیزم دوروبره من هم پسر هم دختر هوای مادرشونو دارن 

چرا میگی خاله زنک ؟دختر ب مادر کمک کنه خاله زنک نیست اما کمک پسر خاله زنکیه؟این طرز فکر شماست؟؟؟ضمنا جوری زندگی کن ک بچه نیاری دراینده بدردت بخوره بچه‌بیار ک خوشبخت بشه نه بشه عصا دستت

شمانمیتونی منکراین بشی که همه آدمابخاطر خواسته خودشون بچه میارن.....ایشون میگه من ازخودخواهی بچه نیا ...

همشون ن گفتم عزیزم چ افرادی از روی خودخواهی بچه میارن لطفا پستمو درست بخون

ولی خب دلیل بر این ک من یک انسان و ب این دنیا میارم تا تلاش کن و موفق بش من یک انسان و ب این دنیا میارم تا از زیبایی ها از نعمت های خداوند لذت ببره 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

چقد عجیب یعنی ممکنه برا منم اشتباه گفته باشه؟ دوستان کسی مثل اسی بوده ان تی صددر صد بگه تو برگه هم ب ...

اصلادکتری که تو ان تی جنسیتو بگه  دکترنیس

من سردختراول ودومم هیچکدوم ازدکتراجنسیتشونگفتن برااینکه نمیخوان اعتبارشون زیرسوال بره  چون میدونن خیلی خطاداره

من تصور میکنم شما بخاطر پسر قبلی همسرتون حساس شدید ومیخواهید یجورایی بچتون با اون رقابت کنه اگه غیر ...

اره منم همین حس و دارم چون دخترا بابایی هم میشن و زبون میریزن برا باباشون خیلی خودشو تو دل شوهر اسی جا میکنه خیلی عزیز میشه چون دختر نداشته طعم دختر داشتنو نچشیده 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
حالا بزار بزرگتر بشه ببین چقدر شیرین و مهربون میشه من دخترم پنج سالشه بخدا روزی نیست که بخاطر وجودش ...

اره عزیزم 

اول زندگیمون هیچی نداشتیم‌

ولی از وقتی دخترم اومده روزی رو با خودش اورده برامون 

روزی صد هزار بار خداروشکر میکنم 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
 خودتو کنترل کن چقدر با حرص جواب میدی.عزیزم دوروبره من هم پسر هم دختر هوای مادرشونو دارن  ...

عزیزم مثلا همون پسر بزرگ بشه و ازدواج کنه حتما باید به مادرش کمک کنه ولی خب ممکنه زنش  بیجا ناراضی باشه دخترم ممکنه شوهرش ناراضی باشه به خاطر همین فرق گذاشتن اصلا درست نیست

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
اصلادکتری که تو ان تی جنسیتو بگه  دکترنیس من سردختراول ودومم هیچکدوم ازدکتراجنسیتشونگفتن براای ...

چقد خوب ک نگفتن ‌ مال من گفت تازه فک کن دوقلو هم هست امکان خطاش شاید بیشتر باشه ‌ ولی خب این دکتره خیلی مشهوره هیچ وقت اشتباه نکرده فک کنم درست باشه حتی تو برگه هم نوشت جنسیت هر دو قل 

امید زندگیم دوقلوهام😍