2777
2789
عنوان

جنسیت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 107 پست
اونکه حتما ولی اینکه خیلیا پسر رو ترجیح میدن خیلی بده بیشتریا هم (اسی رو نمیگم)به حرص اینکه پسر فام ...

مثلا تو یکسری از خانواده ه باور کن دیدم که عروسی که پسر داره جایگاهش خیلی خیلی بالاتر از عروسیه که دختر داره و این خیلی بده

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدرطرزفکرت قشنگه ولی باورکن این طرزفکر مال مدینه فاضله ست...وامیدوارم یه روزی این مدینه فاضله بوجو ...

میدونی چرا؟ 

1 همیهش تو هر سختی توکل کن ب خدا باور چاه 1000000 ماری جوری میکشتت بالا ک تو کف میمونی 

2 من 14 سالم تو زندگی خیلی سختی داشتم نسبت ب سنم ولی قطعا بازم مشکلات من در برابر ی فرو 25 30 ساله 0 

3 اینک همیشه دیدم ی لحظه دارم گریه میکنم و التماس میکنم به خدا چند لحظه بعد دارم میخندم و میگم خدایا شکرت ❤️

دنیا قشنگ فقط کافیه بهش زیبا نگاه کنی 

ادما حیوانات گیاهان همه چیز و همه کس قشنگن فقط کافیه زیبا نگاه کنی 

این دیدگاه ما ک این جهان و میسازه

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

من احساس میکنم اسی بیشتر جهت رقابت بچش با پسر همسرشه که پسر میخواد

نمیدونم والا ولی من فکر میکنم ایقد تو ذهنش کردن پسر باش پسر خوب فلان یجورایی داره ب خودش تلقین میکن

من تصور میکنم شما بخاطر پسر قبلی همسرتون حساس شدید ومیخواهید یجورایی بچتون با اون رقابت کنه اگه غیر ...

من که واضح گفتم اطرافیان شوهرم چی میگن و چقدر پسردوستن!! مگه دختر نمیتونه با پسر رقابت کنه؟ اتفاقا شوهرمن دلبستگی به پسرش نداره اصلا اون خانم یواشکی میزاره باردار بشه که طلاق نگیره که آخرم گرفت.بعد بخاطر کینه که گرفته از شوهرم همش زنگ میزد خونمون میگفت من براش پسرآوردم من اسمشونو نگه داشتم براشون...من تازه کاری میکنم بچه دار نشه.من هاج و واج که مثلا چیکار میتونع بکنه!! بعد شوهرم گفت یکی از دلایلی که ازشون بدم مییومد این بود که با جادوگرا و ...درارتباط بودن و برام مدام طلسم و اینا میگرفت.باورت میشه ما بدون دلیل ۳سال بچه دار نشدیم؟ از اون طرفم مادرشوهرم نمیدونم چرا پسریه یا میخواد لج منو دربیاره یا میخواد اون بچه را عزیز کنه اینطوری میکنه نمیدونم واقعا.وگرنه من قلبا دختر دوست دارم عزیزم بخدا

عزیزم دراین که شکی نیست واقعا مهربونن .منم دختر دوست دارم ولی چون این چندوقت همش خریدام پسرونه بود و ...

میدونم عزیزم منم فکر میکردم دومی هم دختره چقدر ذوقشو کردم دخترم خیلی خوشحال بود که میخوایم براش خواهر بیاریم یهو گفتن پسره بهمون شوک وارد شد

حرص نداشتی ک نمیگفتی عقده ای  ب کاربرای نینی سایت توهین نمیکردی اونوقت میگی من حرص دارم؟ شما ...

بله گفتم عقده ای ک بخاطر پر بازدید و جلب توجه ی مشت دروغ سرهم میکنن البته همشون هم دروغ نیست ولی خب حداقل 70 درصدش دروغ 

خرف تو دهن من نزار من گفتم مردایی خاله زنک هستن ک ب حرف مادرشون گوش میدن خاله زنک ان 

منظورم همین پر کردن و اینا بود 

نمیدونم والا ولی من فکر میکنم ایقد تو ذهنش کردن پسر باش پسر خوب فلان یجورایی داره ب خودش تلقین میکن

فکر کنم شوهرشم بی نقش نیست این انجا

ولی خب خودش داره به جنسیت خودش توهین میکن رو چی باید گفت   اگه هزار نفرم بگن دختر اینه دختر اونه آدم نباید هرگز به جنسیتش توهین کنه

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
من احساس میکنم اسی بیشتر جهت رقابت بچش با پسر همسرشه که پسر میخواد

مگه دختر نمیتونه با پسر رقابت کنه؟ دخترا که بهتر میتونن و بابایی ان.... نه عزیزم دلایلمو واضح گفتم با صداقت نه سیاست

فکر کنم شوهرشم بی نقش نیست این انجا ولی خب خودش داره به جنسیت خودش توهین میکن رو چی باید گفت   ...

اره والا هم پسر خوب هم دختر هردو نعمت خدا ان ولی خیلی زور داره م بعضی ها اینجوری پسراشون گُل میگیرن درحالی ک پسر سرتاپاشون گِل گرفته

من که واضح گفتم اطرافیان شوهرم چی میگن و چقدر پسردوستن!! مگه دختر نمیتونه با پسر رقابت کنه؟ اتفاقا ش ...

خب نباید بزارید حرف اونا روتون تاثیر بزاره