2777
2789
عنوان

جنسیت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 107 پست
مگه دختر نمیتونه با پسر رقابت کنه؟ دخترا که بهتر میتونن و بابایی ان.... نه عزیزم دلایلمو واضح گفتم ب ...

به این فکر کن که مثلا اون پسر بزرگ بشه دیگه نمیتونه مسایل خصوصیش رو با شما درمیون بزاره ولی دختر میتونه همدمتون باشه

(پسر هم میتونه ولی گاهی به خاطر غرورش نمیتونه مشکلاتشو بهتون بگه)

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم‌خداروشکر کن.من الان هفته ۶بارداری هستم دیروز رفتم سونو واژینال ساک حاملگی بود قلب جنین رو ندید ...

واااااای ... دقیقا مشکل من ... ولی شما زود رفتی ... من نزدیک 8 هفته رفتم ندید ... شما خیلی زود رفتی مطمئن باش سالمه

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
😄دختر هم آدمه 😄 دختر فرشتست ولی دست خود ادم نیست گاهی یه جنس و دوس داری من خودم حس میکردم یه دختر ...

عزیزم دوقلو داری؟میشه بگی بتات چقد بود؟چند هفته بتا دادی؟من ۵هفته و ۵روز بتام ۱۹هزار شد.کمرم هم خیلی درد میکنه.احتمال دوقلویی هس؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
مگه دختر نمیتونه با پسر رقابت کنه؟ دخترا که بهتر میتونن و بابایی ان.... نه عزیزم دلایلمو واضح گفتم ب ...

مطمین باش نمیتونه رقابت کنه چون اصلا رقابتی وجود نداره

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

وا اصلا کاری به دختر و پسر ندارم.مگه ادم‌بچه میاره واسه اینکه اخر پیری کاراشو کنه.بهش برسه.مگه خودشون زندگی ندارن‌.چ دختر چ پسر وقتی سربارشون بشی،ب وقتش میگن خدا ازش راضی باشه.نیوفته تو جا.به بچه به این چشم‌نگاه نکنید

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

دوستان من اصلا ادم با حرصو جبهه گیری نیستم و اهل خشونت و توهین.من چون تصوراتم تغییر کرد شوک شدم دلایل ناراحتیمم گفتم ولی من خدا رو شاکرم بخاطر این نعمت .ولی دلیل حرص و کینه و جبهه ی دیگران خیلی برام جالبتر بود... اینا از همون تبعیض جنسیت که جامعه با ما زنها تحمیل کرده نشات میگیره یا از خانواده هاشون...!!! بهرحال این آدمها که حرف منو متوجه نشدن و با حرص جواب دادن که بگن دختر دوستن ،بنظرم از دختر بودن زیادم خوشحال نیستن!! چون اصلا آ امش ندارن.اینقدر کامنتا زیاد شده من نمیدونم کدومو بخونم ...بهرحال از همتون ممنونم موفق باشید

وا اصلا کاری به دختر و پسر ندارم.مگه ادم‌بچه میاره واسه اینکه اخر پیری کاراشو کنه.بهش برسه.مگه خودشو ...

موافقم  

دوستان من اصلا ادم با حرصو جبهه گیری نیستم و اهل خشونت و توهین.من چون تصوراتم تغییر کرد شوک شدم دلای ...

میتونم بپرسم راضی نبودن ما از دختر بودن رو از کجا آوردی؟

اونکه حتما ولی اینکه خیلیا پسر رو ترجیح میدن خیلی بده بیشتریا هم (اسی رو نمیگم)به حرص اینکه پسر فام ...

درست میگی ولی این طرز فکر من نیست ولی خانواده شوهرم هست.ولی خداییش شوهرمم مثل خانوادش فکر نمیکنه

😄دختر هم آدمه 😄 دختر فرشتست ولی دست خود ادم نیست گاهی یه جنس و دوس داری من خودم حس میکردم یه دختر ...

من نمیگم که دوس نداشته باشن گلم ولی یه جوری میگن بیاین دلداریم بدین انگار یه بچه ناقص قراره بدنیا بیاره یا مصیبتی اتفاق افتاده

درست میگی ولی این طرز فکر من نیست ولی خانواده شوهرم هست.ولی خداییش شوهرمم مثل خانوادش فکر نمیکنه

عزیزم امیدوارم چیزی که میخوای بشه البته اول سالم باشه بعد چیزی که میخوای بشه