2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 102 پست
مردا ب شدت رابطه براشون مهمه پر شورو سرحالی خانومشون براشون مهمه،احتمالن شما هم سردی هم بیحالو کم حو ...

درست میگی اصلا بیخیالش شدم مهم نیس به پای من نیس

ولی خودش هم یا قهره یا وسط رابطه با ی ناله نکن یا درد من قهر میکنه اصلا بدجور شدیم

الان دوست ندارم باز بشینه تا صبح 

رفتم بیرون پیاده روی اومد دید من تو اتاق دراز کشیدم اومد کولر رو زد که من راحت بخوابم خودش هم اومد تو سالن بشینه راحت چت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک‌بار بشو.خودتو قانع کن.هرچیزیو واسه خودت درد نکن.بعدا پشیمون میشی خودتو بیخودی درگیر یه سری مسایل ...

واقعا، جوری خودمو درگیر کردم ک هنوز ک سنی ندارم میگم الانه ک سکته کنم یهو دستم میگیره😥

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
 عزیزم درکت میکنم اینقد دوست دارم تنها باشم نمیدونم چکار کنم الان فقط موندم همین الان حرفی ...

دیگه وقتی میدونی رفته رو دنده ی لج و حواب نمیده چرا بری جلو

خدایا ناامیدم نزار
خوشبحالت ک فرصت پیشقدم شدن داری😣😂

چرا؟؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
یکم تلاش کن برای درمان پیش مشاور جن سی برو برو سراغ طب سنتی هرکاری بکن جز عذاب دادن خودت

حالا من سراین زیاد خودمو عذاب نمیدم،تاحدودی باهاش راه میام،البته ۹۰درصد راه میام اون ۱۰درصدم اگه قبول نکنم بحثمون میشه وقهر😑

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
اره😥توروخدا برام دعا کنین خیلی مشکل دارم،مخصوصا الان ک بیشتر مشکلاتمونم مالیه کم اوردم🤦‍♀️

عزیزم چقد شبیه منی 

منم مشکلات مالی بدجور 

کلی بدهی داره نمیره کار کنه

پول مردم دستشه که کارشونو انجام بده همینجور خرج میکنه منم غصه میخورم

واسه ی خرید واسه نی نی چند بااااار بهش میگم تا بریم