2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم

1983 بازدید | 102 پست

بچه ها بگم اول که دوطرفه ببینین قضیه رو

من تو رابطه جنسی کم میزارم واسه شوهرم نیاین بگین چرا و میره دنبال یکی دیگه اینا به دلیل مشکلاتی که داشتیم

بعد خودش سر هر چیز کوچیک هم قهر میکنه.مثلا دیشب دیدم تو گوشیش داره چت میکنه و میخنده تا من رفتم خارج شد از صفحه

پرسیدم کیه گفتم هیچی بعد هم گفتم چرا خارج شدی پس فوری عصبانی میشه میگه به تو چ و فلان بعدش هم دعوامون شد

الان سوالم اینه از دیشب قهریم حرف نمیزدیم الان دیدم باز چت میکنه میخنده اومدم پیشش نشستم هیچی هم نگفتم اونم رفت پاشد میوه آورد نشسته میخوره

میخوام واسه رابطه پیشقدم شم ولی میدونم پسم میزنه و اینکه قهریم بدونه منت کشی میکنم

از این میترسم که واسش عادی بشه چت کردن دوری من راحتترش کنه..موندم چکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شایدم عضو نینی سایت شده 😂

جدا از شوخی حتما دلیل بر چت با خانومی نیستا

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم ناراحت نشو ها. اول مطمئن شو ببین خیانت میکنه یا نه. زود بفهم که کار به جاهای باریک نکشه و فقط تو همون چت کردن بمونه ‌. برای پیش قدم شدن هم مثلا لباسی رو بپوش که دوست دازه‌. کاری رو بکن که دوست داره. ی کاری بکن دیگ. 

شایدم میخواد حرصتو دراره

به هر حال زندگیتو دریاب

اول یه چند روز وقت بزار بهش نزدیک شو بعدش رابطه رو شروع کن

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎