2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 102 پست
نمیدونم ب هرکی میگم میگن چون سردی زیاد میخوری بخاطر همونه،البته زیادم سرد نیسم شوهرم زیادی گرمه و ب ...

گرمی زیاد بخور.از لحاظ روحی یکم بیخیال باش.چند بار تو پیش قدم شو خیلی خوبه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
فایده نداره مچشو بگیرم خیلی پر رویه همش بهم میگه اخلاقت بده کم میزاری آخه خودش خیلی بد شده دوست دا ...

خوب بشینین باهم حرف بزنین.

بگو من این انتظارات رو از تو دارم.اونم بگه.

یه هفته بهم فرصت بدین و تلاش کنین تا نظر همو جلب کنین.

و بعدش اگر هر دو راضی بودین ادامه بدین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرمی زیاد بخور.از لحاظ روحی یکم بیخیال باش.چند بار تو پیش قدم شو خیلی خوبه

اصلا ادمی بیخیالی نیستم کوچیکترین مشکل میریزم تو خودم،خودش خیلی میگه  ی بارم توپیش قدم شو ولی اصلا دلم نمیخواد

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
وا چق راحته برات صحبت کردن داره ازت گوشیشو قایم میکنه نمیزاره ببینی قبلنم یه کاری کرده باز چق خونسرد ...

عزیزم برام راحت نیس داغونم گریه هام یواشکیه خیلی برام سخته

ولی کلا حرمت ها بینمون از بین رفته چند بار واسه طلاق رفتم

الانم دختر ۶ ماهه دارم دیگه به طلاق درست نیست فکر کنم

نمیدونم ب هرکی میگم میگن چون سردی زیاد میخوری بخاطر همونه،البته زیادم سرد نیسم شوهرم زیادی گرمه و ب ...

میفهمم خب با شوهرت صحبت کن اونم یکم گرمیشو کنترل کنه تو هم گرمی جات بخور به تعادل برسید

زنجبیل و دارچین و عسل و گردو بخور

دونه اسپند هم خیلی جوابه

ولی چند روز فایده ندارن ها یه مدت باید بخوری تا اثرش نشون بده

فایده نداره مچشو بگیرم خیلی پر رویه همش بهم میگه اخلاقت بده کم میزاری آخه خودش خیلی بد شده دوست دا ...

دقیقا شرایط منه.سر کار نمیره همش تو خونست همش رابطه میخواد. آخه مکه هر شب هم رابطه نیشه.دیگه کشش ندارم آخه یعنی چییی

خدایا ناامیدم نزار
اصلا ادمی بیخیالی نیستم کوچیکترین مشکل میریزم تو خودم،خودش خیلی میگه  ی بارم توپیش قدم شو ولی ا ...

یک‌بار بشو.خودتو قانع کن.هرچیزیو واسه خودت درد نکن.بعدا پشیمون میشی خودتو بیخودی درگیر یه سری مسایل کردی که چند سال بعد اصلا اهمییتی نداره

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
وا چق راحته برات صحبت کردن داره ازت گوشیشو قایم میکنه نمیزاره ببینی قبلنم یه کاری کرده باز چق خونسرد ...

نه ربطی به خیانت نداره،،، همسر منم دوست نداره چک کنم  و ببینم گوشیشو، فکر نکنم کردی خوشش بیاد، مثل بچه چک کنیش

مردا ب شدت رابطه براشون مهمه پر شورو سرحالی خانومشون براشون مهمه،احتمالن شما هم سردی هم بیحالو کم حوصله،معلومه ب خطا کشیده میشه از اول اشتباه کردی،هرچی زودتر تصمیم های خوبو جدی بگیر بفکر نمازای نخونده شوهرت نباش بفکر زندگیت باش ک ممکنه از هم پاشیده بشه

دقیقا شرایط منه.سر کار نمیره همش تو خونست همش رابطه میخواد. آخه مکه هر شب هم رابطه نیشه.دیگه کشش ندا ...

عزیزم درکت میکنم اینقد دوست دارم تنها باشم نمیدونم چکار کنم

الان فقط موندم همین الان حرفی بزنم بگم واسه رابطه اومدم

آخه فردا پریودم🙈

منم مشکلم شبیه شماس،،، بیشتر توی خونس و گوشی به دست،، اهمیت به نمازش هم کم شده،میخونه ولی دیر...

ببین لبخند زدن موقع خوندن پیام، فی نفسه چیزی عجیبی نیس، خود ما هم پیام می‌خونیم گاهی لبخند میرنیم،، مثلا جوک و چیز خنده داری باشه.... ولی اگر چیز دیگه ای ازش دیدی اون بحثش فرق داره.... ولی خودت میدونی توی رابطه جنسی کم میذاری خب خیلی خوبه اشکال کار خودت رو میدونی.... سعی کن حلش کنی، که بعدا پشیمون نشی،،،

میفهمم خب با شوهرت صحبت کن اونم یکم گرمیشو کنترل کنه تو هم گرمی جات بخور به تعادل برسید زنجبیل و دا ...

خیلی باهاش صحبت کردم،میگه توسردیتو کنترل کن،کم سردیجات بخور

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏