2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 102 پست

آخه قبلا دیدم ی بار قهر بودیم از سر لج با من رفته بود با خانم ناشناس چت میکرد

شک ندارم یا تو گروه مختلطی چیزی هس یا با خانمی کسی

همیشه از خدا میخوام ی بار ببینم کمبودشو بفهمم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید از قصد اینکارو میکنه .ولی به خودت بیا دوست عزیزم تا دیر تر نشده فکری برای مشکلت بکن.روابط جنسی زن و شوهر تو همه چی تاثیر داره.بخش مهمی هست 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
منم با رابطه مشکل دارم‌ب شدت😭🤦‍♀️

علتش چیه؟با درمان میتونی دوباره درستش کنی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
آخه قبلا دیدم ی بار قهر بودیم از سر لج با من رفته بود با خانم ناشناس چت میکرد شک ندارم یا تو گروه م ...

وا چق راحته برات صحبت کردن داره ازت گوشیشو قایم میکنه نمیزاره ببینی قبلنم یه کاری کرده باز چق خونسردی من اگ شوهرم گوشیشو ازم قایم کنه عمرا باش یجاباشم

عزیزم بهتره ی وقتایی کوتاه اومد گذشت کرد از غرورت بگذر برو اشتی نذار زندگیت از دستت خارج بشه.خب چرا براش کم میزاری پایه باش برا خودتم  خوبه خب

اللهم صلی علی محمد و آل محمد.وعجل فرجه
علتش چیه؟با درمان میتونی دوباره درستش کنی

نمیدونم ب هرکی میگم میگن چون سردی زیاد میخوری بخاطر همونه،البته زیادم سرد نیسم شوهرم زیادی گرمه و ب مشکل میخوریم

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏

فایده نداره مچشو بگیرم

خیلی پر رویه همش بهم میگه اخلاقت بده کم میزاری

آخه خودش خیلی بد شده دوست داشتم نمازاش ترک نشه که کلا نمیخونه.سر کار اصلا نمیره همش خونه س خیلی داغونم همش تو گوشیه