2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 102 پست
کار ازد یه مشکل خیلی بزرگش اینه که الان همه چی گرون شده و مواد اولیه هر شغلی گرون شده و خیلی سخته... ...

وای عزیزم چقد خوب درک میکنی

الان ی نفر یک ماه قبل ی پولی داد شوهرم که واسش جنس بخره دو سه ماه دیگه کارشو انجام بده

شوهر بیخیال من خرج کرده و گذاشت بورس مقداریشو که اصلا سود هم نکرد

حالا همون جنس دوبرابر شده 

بیچاره طرف واسه این زود پول رو داد که قبل از گرون شدن جنس بخره

حالا من موندم شوهرم میخاد چکار کنه بعضی وقتا غصش رو میخورم شانس نداره ولی چقد بهش گفتم بخر گوش نکرد به طرف هم گفت خریدم یا کاراشو انجام دادم ی همچین چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا باید ی کاری باشه که اجبار باشه براش الان دید من نمیرم بخوابم اومد گوشیشو برد تو رختخوا ...

بفرستش بره نظام آدم شه.شوهر منم افسر ارتش بود انقد سختی کشید بقول مادرشوهرم پوست انداخت ی آدم دیگ شد.

بفرستش بره نظام آدم شه.شوهر منم افسر ارتش بود انقد سختی کشید بقول مادرشوهرم پوست انداخت ی آدم دیگ شد ...

اینا محدودیت سنی داره، هر سنی پذیرش نمیکنن... بعدم یه جوری میگید بفرست بره، انگار بچه  کوچیکه.. و منتظره خانومش بگه کجا بره و همونجا بره.. 

اینا محدودیت سنی داره، هر سنی پذیرش نمیکنن... بعدم یه جوری میگید بفرست بره، انگار بچه  کوچیکه.. ...

درجه داری تا ۳۰ میگیرن.😂😂از بچه کوچیک بدتره.بچه کوچیکا مشغول ی کاری هستن لااقل

همه آزمونها همینطوره اما خیلیا قبل ثبت نام استارت خوندن میزنن

علم غیب دارن پس... عزیزم من خودم ده ساله درگیرم... واسه آزمون کلی پول بدی، یه لشکر میرن آزمون بدن واسه یه نفر دو نفر که استخدام کنن

علم غیب دارن پس... عزیزم من خودم ده ساله درگیرم... یا آزمون کلی پول بدی، یه لشکر میرن آزمون بدن واسه ...

علم غیب چرااااا😐منابع آزمون دارن میخونن آماده میشن دیگ.داداش من بهمن ۹۷ ثبت نام کرد برا کنکور ولی از تابستون داشت میخوند الانم جذب شده.شما یکم اطلاعاتتو بیشتر کن ۱۰سالت نشه ۱۱سال خواهر

علم غیب چرااااا😐منابع آزمون دارن میخونن آماده میشن دیگ.داداش من بهمن ۹۷ ثبت نام کرد برا کنکور ولی ا ...

چون آزمون استخدامی، دو سه ماه قبل آزمون اعلام میکنن و ثبت نام میکنن.... کسی که از یه سال قبل میخونه از کجا میدونه سال بعد آزمون استخدام هست.؟؟ ... حالا آزمون هم باشه از کجا معلوم شهرش رشته تحصیلی‌شو بخواد بعدم اگر بخواد چند نفر بگیره،، گاهی حتی یه نفر میگیرن..... 

تعجبم واقعا از حرفاتون!! 

از جمله آخرت واقعا دلم گرفت.... واقعا نفست از جا گرم درمیاد!!! تیکه میپرونی به من!!!