2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 102 پست
چجوری میگذرونین زندگیو؟تو میری سرکار؟

نه عزیزم پول یارانه و معیشتی که میگیریم

مرغ و گوشت و برنج هم خونواده هامون سوغات میدن

اجاره هم که یکساله نمیدیم عقب افتاده فکر کنم صاحبخونه رو رهن برداشته

بعد از چند وقت یکبار ی کار برمیداره یخورده پول تو دستمون میاد

چنماه قبل مامانش النگوشو فروخت مقداریشو داد واسه قسط وام آقا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلا دیدم چند باری میدید هر چی میگفتم یا انکار میکرد یا میگفت تاثیری بد نداره ولی دیگه پاپیچش نشدم خ ...

شوهر منم اوایل ازدواجمون کلیپای آموزشی دان میکرد باهم میدیدم پوزیشنای خوبی یاد گرفتیم اما ب شکل پ و رن نبود کارتونی بود

وایی چ بد.چند سالشه؟بره یجا استخدام شه لااقل چ وضع گندیه آخه

خیلی خیلی بده میگه انگیزه ندارم برم سرکار

ی آزمون شرکت کرد بدون خوندن رفت قبول نشد

کار خودش آزاده خیلی خوبه درخواست هم داره ولی نمیره

چند بار شده پول از کسی گرفته خرج کرده کارشونو انجام نداده

آشنا بودن چیزی نگفتن منتظرن که بعد انجام بده

ولی من روم نمیشه باهاشون در ارتباط باشم

شوهر منم اوایل ازدواجمون کلیپای آموزشی دان میکرد باهم میدیدم پوزیشنای خوبی یاد گرفتیم اما ب شکل پ و ...

آره اونا رو میدونم

این میرفت واقعیشو میدید 

خدا لعنت کنه اونی که گوشی رو اختراع کرد که شوهر من معتادش شد از وقتی ف ی ل ت رش ک ن اومد واسه تل همه چیز راحت دان میشه دیگه

چه راحت میگی بره استخدام شه،، انگار همه جا دارن هزار تا هزار تا استخدام میکنن!!!!! 😄😄

استخدامیا کم نیس.دستگاه های اجرایی و فرهنگیان و نظام و...ی خورده درس خوندن داره فقط کاری نداره ک

استخدامیا کم نیس.دستگاه های اجرایی و فرهنگیان و نظام و...ی خورده درس خوندن داره فقط کاری نداره ک

آره هر عنوان شغلی دو نفر سه نفر میگیرن.... عزیزم نفست از جا گرم درمیاد.. منم ده ساله آرزو دارم شوهرم یه شغل مناسب داشته باشه 

خیلی خیلی بده میگه انگیزه ندارم برم سرکار ی آزمون شرکت کرد بدون خوندن رفت قبول نشد کار خودش ...

کار آزاد ک خیلی بهتره ولی بدرد امثال شوهر تو ک ببخشید گشادن نمیخوره.اینجور افراد آقا بالاسر نیاز دارن

کار آزاد ک خیلی بهتره ولی بدرد امثال شوهر تو ک ببخشید گشادن نمیخوره.اینجور افراد آقا بالاسر نیاز دار ...

آره واقعا باید ی کاری باشه که اجبار باشه براش

الان دید من نمیرم بخوابم اومد گوشیشو برد تو رختخواب

من موندم با این قایم موشک بازیه این چکار کنم

آره هر عنوان شغلی دو نفر سه نفر میگیرن.... عزیزم نفست از جا گرم درمیاد.. منم ده ساله آرزو دارم شوهرم ...

والا تو فامیل ما هرچی نخاله بود جذب شدن.سابقه کیفری نداشته باشی حله. شغل شوهرت آزاده؟اگه آدم کاری هست آزاد خیلی بهتره.استخدامی بخور نمیره تو این دوره

والا تو فامیل ما هرچی نخاله بود جذب شدن.سابقه کیفری نداشته باشی حله. شغل شوهرت آزاده؟اگه آدم کاری هس ...

عزیزم نصفه شبی دو تا شاخ ده متر ی رو سرم دراومد.... سابقه کیفری نداشته باشی حله؟؟؟؟ 😮😮😮😮😮چه چیزا میفرمایید!!! اون اقوامتون با پارتی رفتن نه آزمون