2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست
خودتون چی فکر میکنید؟به نظر من جدا نیست و کاملا به هم مربوطه اگر دختر با اصالت باشه میتونه جلو خودشو ...

کاملا جداست ، من خودم و همسرم مال خانواده کاملا اصل و نصب داری هستیم اینا گفتم که نگین چون خودش توی یه خاونداه فلان جور بزرگ شده این طور می گه، بکارت بحث اعتماد،علاقه،اعتقاد، شخصیت و .... چیز های دیگه را می طلبه نه برگه پزشک قانونی!!!! ولی اینکه بگیم چون پسر نصب داره دختر باید باکره باشه اصلا ببخشید ولی واسه ی من قابل پذیرش نیست پسری می تونه دختره باکره بخواد که باکره باشه، در ضمن چه بسا دختران باکره ای که بعد ازدواج وقتی محدودیت ها برداشته شده به چه کارهایی که روی نیاوردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا به هم توهین میکنین لطفا هرکس حد و اندازهی خودش رو حفظ کنه من راهنمایی میخوام نه توهین

ببین عزیزم شاید الان بگن بهت لازم نیست یا توهینه یا بی احترامی.ولی خودت حتما برو.گواهی داشته باش،چند روز پیش تو تاپیک  خوندم یه خانومی میگفت تا روز ازدواج اصلا حرفی در این رابطه با همسرش نزده بودن نه خانواده همسر نه خودش هیچ چیزو هیچ چیز.میگفت شب ازدواج هر دومون شوکه شدیم که هیچ خونی نیومد حتی با وجود شوک همسرش چندین بار انجام داده بود ولی هیچی،میگفت از همون شب دعوا ها شروع شد همسرش تحصیلکرده گشور خارجه بود میگفت حتی تو رشته اش پزشکی هم خونده بود و میدونست که میشه با وجود نیومدن خون ولی پرده باشه،میگفت بعد از دعوا اون شب صبح خواستم برم دکتر باز نشد گه برم و خیلی پشیمون بود،حتما برو و نگه دار که بفهمی اصلا از چه نوعی است

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
بچه ها به نظرتون رابطه کامل در دوران دوستی درسته؟ قبلا رابطه داشتیم ولی کاملا نبوده سه ساله با همیم ...

الان خانومای با فرهنگ بهت میگن اگه نداشته باشی یعنی بی فرهنگی و به خودت ارزش قاعل نیستی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
فقط نامزدم بود ولی خب بهم برخآرد

بازم همون شاید اگر نامزدت غیرمستقیم به خودت و تنهایی میگفت ناراحتیت کمتر بود ولی خب یجورایی علنی گفته

البته من استاد تنظیم خانواده دانشگاهمون که پزشک پزشک قانونی هم بود میکفت گرفتنش به نفع دختره چون گاهی یه عده مریض بعدا منکر میشن و .. یا چون اگاهی از نوع پرده مخصوصا حلقوی که خونریزی اکثرا نداره انگ میزنن که بکارت نداره ولی وقتی متخصص زنان برن و در موردش توضیح بدن خیلی بهتره برای هردونفر

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
بحث نکن باهاشون عزیزم اینا مغزهای کوچک زنگ زده ان هنوز فک میکنن اونی که باکرس با اصل و نصبه و هر کی ...

عزیزم من خودم توی خانواده ای بزرگ شدم که بکارت برامون مهمه اما هم واسه دختر هم پسر، و برای اثباتش هم دخترامون را نمی بریم پزشک قانونی یا دستمال بهشون نمی دیم ، برپایه شناخت اعتماد می کنیم ، خانواده هایی هم که بکارت براشون مهم نیست هم عقیده ی خودشونا دارن و محترم که با شرایط کنونی جامعه یه جورایی کارشونا قبول هم می کنم، اما اینکه دختر اثبات کنه باکرس تازه پسر همه کاره هم باشه را درک نمی کنم اصلا!!!

بازم همون شاید اگر نامزدت غیرمستقیم به خودت و تنهایی میگفت ناراحتیت کمتر بود ولی خب یجورایی علنی گفت ...

نا مزدم خودش خیلی از مامانش ناراحت شد و بهم گفت اصلن بهدلنگیر مهم منوتو هستیم که از هم مطمینیم

کاملا جداست ، من خودم و همسرم مال خانواده کاملا اصل و نصب داری هستیم اینا گفتم که نگین چون خودش توی ...

عزیزم من هیچ وقت از پشت گوشی و ندیده و نشناخته خانواده کسیو قضاوت نمیکنم.و حرف اخر شما هم درسته که هستن کسایی که بعد ازدواج هر کاری خواستن کردن.ولی برگه پزشکی قانونی خودش ثابت کننده همه منطق هاست.مگر خون پرده بکارت نشان دهنده سالم بودنشه،نه ،پس یک برگه میتونه همه چیز رو ثابت کنه حتی اگه خونی نباشه

مگه بدون بکارت هست؟منظورت ارتجاعیه؟

نه عزیز دلم کلا منظورم نبودن بکارت هست 

تو گذشته من ممکنه هر اتفاقی افتاده باشه نباید اینو به آینده ربط بدم 

میگم کلا بکارت نباید ارزش منو تعین کنه 

در جامعه ما رابطه قبل ازدواج برای پسرا نیاز هست و جوانی 

برای دخترا خیلی ببخشید هرز***

اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡
الان خانومای با فرهنگ بهت میگن اگه نداشته باشی یعنی بی فرهنگی و به خودت ارزش قاعل نیستی

من خودم ادمی بودم که اصلا به پسر رو نمیدادم حتی فامیل ولی خب اولین بار بود که عاشق میشم خیلیم حس خوبی دارم کنارش ، میخوام ببینم بعدا دچار مشکل نمیشیم 

فردا میخوام برم دکتر واسه نوعش و البته گواهیو بگیرم واسه بعدا که ازدواج کردیم مشکلی پیش نیاد ، البته خود دوست پسرم میگه نمیخواد ولی من گفتم اگه داشته باشم بهتره ، اما خب نظر من اینه وقتی ما همو میخوایم چرا صبر کنیم ،

من خودم ادمی بودم که اصلا به پسر رو نمیدادم حتی فامیل ولی خب اولین بار بود که عاشق میشم خیلیم حس خوب ...

کار خوبی میکنی که گواهی میگیری،ولی عزیزم نمیخوام تو دلت رو خالی کنم.از کجا انقد مطمعنی که بهش میرسی و میخوای باهاش رابطه داشته باشی اگه انقد مطمعنی خب پس نامزدی کن.