2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست
من و شما کلا از نظر فرهنگی خیلی با هم فرق داریم و حرف هم رو نمیفهمیم. بهتره دیگه جوابی به شما ندم😅

بله معلومه.کار خوبی میکنید.چون هر کس فرهنگ رو یه جور معنی میکنه .

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

خانوما متاسفانه بیفرهنگی جامعس این اتفاقا 

چون قبل ازدواج تو اون کلاس کوفتی قبل از عقد باید این چیزا رو به مردا بگن نه که گواهی سلامت بگیرن

من کاملا مخالفم ولی یه سری از مردا متاسفانهه ممکنه بعد از ازدواج بخاطر اگاهی نداشتن از اینجور مسائل به زنشون انگ بزنن

بنظر من جامعه ما بد هست چون اولا مادر خونواده که این چیزا رو میدونه نباید به عروسش بگه باید گواهی سلامت بگیری

دوم تو اون کلاسا درمورد این چیزا بحث کنن والا دختر دایی من رفته بود میگه به شوهرش گفته بودن برو گواهی بگیر دخترا گولت نزنن خامت کنن

ینی یه شوهر خوبیم که باشه اینا میپرونن😶

دخترداییم گواهی نگرفت و بعد ها دچار مشکل شد

نا اگاهی تو جامعه باعث این طرز فکر غلط شده

(اینم بگم این نظر منه و هر کسی نظر خودشو داره)

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گواهی سلامت چیزی نیست جز توهین به دختر...

چرا پسرا از ماتحتشون آزمایش تهیه نمیکنن!؟!؟

البته لازمه که دخترخانم ها با شوهرشون دکتر زنان برن برای تشخیص نوع پرده ک بدونن نوعش رو که توی رابطه اول بدونن چطور رفتار بشه برا از بین بردنش.

که این فقط ب خودشون دوتا ربط داره.

اگرم که پرده نداره دخترخانم و پرده به هرنحوی از بین رفته(تجاوز.رابطه قبلی.افتادن از جایی و....) خب خیلی صادقانه فقط و فقط به شوهرشون بگه  وگرنه این ی چیز کاملا خصوصیه و اصلا ب بابا٬دایی؛عمو؛ ننه وعمه و خاله و همسایه ها مربوط نمیشه.ی چیزه بین دونفری که قراره یک عمر باهم باشن.

عفت و پاکی دختر به پرده نیست 

چ بسا خیلیا قبل از ازدواج رابطه مقعدی داشتن صدهزاربار و یا پردشونو دوختن و دروغ میگن ب همسرشون.

این نشونه ناپاکیه و عدم صداقته و کار کثیفه .

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
الان مامان شما مریضه چون ویرجین نیست؟😅

مادر من به گفته خودتون مادره چندین ساله ازدواج کرده و بچه زاییده.مهم اینه که به خاطر به قول خودتون نیازهای طبیعی و .....اسم دختر رو کسی باشه و از زنان چندین سالهو  ازدواج کرده بیشتر به طبیعت خودشون و طبیعت پسرای عاشق پیشه پاسخ دادن

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
گواهی سلامت چیزی نیست جز توهین به دختر... چرا پسرا از ماتحتشون آزمایش تهیه نمیکنن!؟!؟ البته لازمه ...

بله واقعا حرفتون درسته.

نمیدونم شایدحرف شما درس باشه ولی من ناراحت شدم ازر حرفاشون 

شاید چون تو جمع گفته ناراحتت شدی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
نمیدونم شایدحرف شما درس باشه ولی من ناراحت شدم ازر حرفاشون 

حرفش واقعا زشت بوده.اما تو برا خودت برو بگیر و نشون نده و نگو باید نامزدت باهاش بد برخورد میکرد چون بعد یک سالو نیم میخواد چیو ببینه اگه هم نباشه خب کار پسرشه

بچه ها با حرفاتون منم دو دل شدم . من بعد پنج شش سال دوستی دارم ازدواج میکنم. ولی رابطه نداشتیم. نمیدونم برم بگیرم الان یا نه . بعدا داستان نشه 😂 البته دو تا خانواده هیچکدوم از این رسما نداریم ‌.ولی حرفاتون میترسونه ادم و