2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست
هر کسی یه جور و درجواب یه بی احترامی عمل کرده متفاوت داره شما باگواهی جواب دادی یکی دیگه نظرش متفاوت ...

ببین عزیزم درسته این چیزا قدیمی شده ولی من عمه خودم بهم گفت چون هرشب پیش شوهرت میخوابی(تو دوران نامزدی)  بیا بریم گواهی بگیر عمم منو برد و گواهی گرفتم میدونی چرا چون من خودم دیدم خانمایی ک شوهرشون بهشون انگ و تهمت زده ک تو دختر نبودی درصورتی ک اصن برای شوهرم مهم نبود اینچیزا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من واقعن نمیدونم چیکار کنم از یه طرف خیلی ناراحتم از یه طرفم میگم داشته باشم بهتره بعد به نامزدمم که ...

من نظرمو گفتم حتي براي احتياط تو اينده هم نميپذيريم اينكار رو چون به نظرم توهينه منم نميخوام تو رواج اين رفتار دخيل باشم شما به طرز فكر خودت نگاه كن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اونوقت اگه کسی قبلا رابطه نامشروع داشته باشه و بیاد خودشو غالب کنه به یه پسر با اصل و نسب میشه با فر ...

من و شما کلا از نظر فرهنگی خیلی با هم فرق داریم و حرف هم رو نمیفهمیم. بهتره دیگه جوابی به شما ندم😅

دختری که بکارت نداره سالمه؟

بله سالمه عزیزم😊

چرا سالم نباشه 

مگه ما کالا هستیم بر حسب بکارت رومون قیمت بزارن 

یادت باشه قضاوت فقط مال خداس  

حالا اگه پسر بود می گفتین نیاز داره

اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡

تا قبل از ني ني سايت نميدونستم همچين رسمي هست 

ولي كار خوبي كردي 

كار خيلي سطح پاييني هست 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اصل و نسب با بکارت دوتا معقوله جداست؟؟؟یعنی نداریم پسرایی که اصل و نسب دارن ولی رابطه خارج از ازدواج ...

خودتون چی فکر میکنید؟به نظر من جدا نیست و کاملا به هم مربوطه اگر دختر با اصالت باشه میتونه جلو خودشو بگیره و تا دختره بکارتش رو حفظ کنه.مگر اینکه بر اثر حادثه یا مادرزادی نداشته باشه که بحث جداست،

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اصل و نسب با بکارت دوتا معقوله جداست؟؟؟یعنی نداریم پسرایی که اصل و نسب دارن ولی رابطه خارج از ازدواج ...

بحث نکن باهاشون عزیزم اینا مغزهای کوچک زنگ زده ان

هنوز فک میکنن اونی که باکرس با اصل و نصبه و هر کی به نیاز طبیعیش پاسخ داده باشه فلانه

ولشون کن اینا عوض بشو نیستن.حاصلشونم یه مشت بچه میشه که همه کاری میکنن ولی پشت پرده و پنهان.یه مشت دروغگو پنهان کار تربیت میکنن