2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

2663 بازدید | 203 پست

سلام 

من بعد ازشش ماه دوستی حالا یک سالو نیمه نامزدکردم

خانواده ی نامزدم منو دوس دارن منم واقعا دوستشون دارم مخصوصا مادرش

نامزدم چن تا عمه داره که وقتی مامانش با عمه هاش حرف میزنه کلن تغییر میکنه و یه ادم دیگه میشه

امروز که خونشون بودم مامانش سر حرفو باز کرد و شروع کرد به گفتن در مورد گواهی سلامت منم فهمیدم منظورش من هستم با یه حالتی بلند شدم که مشخص بود بهم برخورده نامزدمم بدجور نگای مامانش کرد بعد بلند شد اومد پیش من

حالا بنظرتون کاره من درس بوده؟؟

اگر رسم ندارین آره درسته

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهت بر خورده؟من بدون اینکه بهم بگن خودمون رفتیم گرفتیم گذاشتم لای عقدنامم و مدارکم ...یک روزی بحثی پیش بیاد دهنشون بستس...اگ سالمی برو گواهی سلامت بگیر بکوب تو دهنشون تا خفه شن

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!
چرا بهت بر خورده؟من بدون اینکه بهم بگن خودمون رفتیم گرفتیم گذاشتم لای عقدنامم و مدارکم ...یک روزی بح ...

عافرین دقیقا 

ماهم همینطوریم

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
اره واقعا تاکی  من که خیلی بهم برخورد بااینکه غیر مستقیم گفت

اره ولی برو واس خودت بگیر اگر بعدا خاستن چیزی بگن و خدایی نکرده بگن شما پاک نبودی بزن تو صورتشون

رسیدن بهش آرزومه.... 
چرا بهت بر خورده؟من بدون اینکه بهم بگن خودمون رفتیم گرفتیم گذاشتم لای عقدنامم و مدارکم ...یک روزی بح ...

نمیدونم شایدحرف شما درس باشه ولی من ناراحت شدم ازر حرفاشون 

اره واقعا تاکی  من که خیلی بهم برخورد بااینکه غیر مستقیم گفت

عزیزم به نظرم اگه می خواهی ادامه بدی بگیر ولی بهشون نشون نده ،ممکنه بعدا لازمت بشه با وجود این اخلاقیاتی که دارن