2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست
بهش برخورده برای اینکه حتما جز قشر بیفرهنگ مملکت نبوده و به خاطر اینکه برای شعور خودش ارزش قائله😁

وقتی بهش انگ بی ابرویی زدن،و ایشون هیچ مدرکی دستش نداشت اونوقت بازم میای بهش بگی کارخوبی کردی و با فرهنگی؟

ادمیزاد یجوری پیش میبره زندگیشو ک کسی جرات نکنه بگه بالاچشت ابرویه

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!
جنس زن خائنه خودمون به خودمون می کنیم، البته پسرا هم احمقن مگه فقط رابطه به بکارته؟؟؟؟

نمیدونم واقن 

این رسم از کجا اومده اصن خیلی مزخرف منم میخاستم ازدواج کنم همسرم گفت من میدونم تو رابطه ایی نداشتی فلان اخه باهم دوست بودیم ولی بگیر ک اگ ی روزی بهت چیزی کسی گفت بزنی تو صورتش😐😐😐

رسیدن بهش آرزومه.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظور داشتی یا ن؟من حرفتو ب دل نمیگیرم اما پشت ی گوشی چنداینچی هیچکسو قضاوت نکن تو واقعیت منو ببینی ...

منظورم واضح بود. از نظر من این کار مساوی اینه که ادم سطح خودشو با بز یکی کنه. دکتر رفتن خود ادم برای اطلاع از اناتومی بدنش فرق داره با گواهی گرفتن. این رسم مال قشریه که از نظر فرهنگ خیلی پایین اند. من درک میکنم که یه دختر ممکنه دچار یه خانواده بیفرهنگ باشه و مجبور باشه به این سنت حقیر تن بده اما اینکه خودش هم اینو باعث کمالات بدونه نشون میده خودش هم همسطح خانوادشه

نمیدونم واقن  این رسم از کجا اومده اصن خیلی مزخرف منم میخاستم ازدواج کنم همسرم گفت من میدونم ت ...

بهش می گفتی خسته نباشی،وظیفه تو هست بزنی تو دهنشون نه برگه پزشک قانونی😡

منظورم واضح بود. از نظر من این کار مساوی اینه که ادم سطح خودشو با بز یکی کنه. دکتر رفتن خود ادم برای ...

منطق منو شما فرق میکنه 

من حرفی ندارم 

دیگم جوابتو نمیدم 

درضمن خیلی خودتو درگیر نکن اعصابتو بهم نریز بیخیالش😅😅😅😅😅😅

وقتی بهش انگ بی ابرویی زدن،و ایشون هیچ مدرکی دستش نداشت اونوقت بازم میای بهش بگی کارخوبی کردی و با ف ...

انگ بی ابرویی!!!! خدایی به کجا رفتیم که این قدر راحت به هم انگ بی ابرویی می زنیم بقیه هم باور می کنن!!!! مشکل از خودمونه وقتی مادر یه پسر می گه این پسره حق داره هر کاری بکنه!!!!! ولی دختر باید پاک و دست اول بگیرم براش!!!!! دقت کن پااااااککککک

انگ بی ابرویی!!!! خدایی به کجا رفتیم که این قدر راحت به هم انگ بی ابرویی می زنیم بقیه هم باور می کنن ...

حالا کی حرف از مرد و پسر زد؟

هرکسی کلاه خودشو سفت بچسبه 

منطق منو شما فرق میکنه  من حرفی ندارم  دیگم جوابتو نمیدم  درضمن خیلی خودتو درگیر ن ...

هر کسی یه جور و درجواب یه بی احترامی عمل کرده متفاوت داره شما باگواهی جواب دادی یکی دیگه نظرش متفاوت

حیف من خواهرشوهر ندارم وقتی اون خواس شوهر کنه تیکشو به مادر شوهرم و عمه هاش بندازم