2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست
هر کسی یه جور و درجواب یه بی احترامی عمل کرده متفاوت داره شما باگواهی جواب دادی یکی دیگه نظرش متفاوت ...

اره واسه همین ب دل نمیگیرم زندگیه شخصی هرکسی مربوط ب خودشه عقاید هیچکسی رو نمیشه عوض کرد

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا کی حرف از مرد و پسر زد؟ هرکسی کلاه خودشو سفت بچسبه 

؟؟؟؟؟؟؟؟کی حرف مرد و پسر زد!!!!!! کل بحث از همین شروع می شه عزیزم وقتی به پسر با وعده و وعید یه دخترا گول می زنه و بکارتشا می گیره ولی بعد خودش و خانوادش نمی تونن این مسئله که دختر باکره نباشه را قبول کنن بحث مرد یا پسر بودن هم مطرح می شه

؟؟؟؟؟؟؟؟کی حرف مرد و پسر زد!!!!!! کل بحث از همین شروع می شه عزیزم وقتی به پسر با وعده و وعید یه دختر ...

برو بابا حال داری طولانی نوشتی😂کوتاه بنویس بخونم

اره واسه همین ب دل نمیگیرم زندگیه شخصی هرکسی مربوط ب خودشه عقاید هیچکسی رو نمیشه عوض کرد

و یه چیز دیگه هم هست ن شما تو زندگیه ایشونی نه اون

شاید اگه شرایط عوض بشه طرز فکر ها هم تغییر کنه

بی خیال شما همون برو برگه بکارت بگیر زیر عقد نامه بزار یه موقع انگ بی ابرویی بهت نزنن

انجام دادم همه اینارو جیگر 3.4سال پیش خداروشکر حرف و حدیثی هم نبوده تاالان.حرص نخور پیرمیشی

😂😂چارتا خطه

حوصلم نمیگیره😂الدن از جایی اومدم خستم حوصله اینکه چرت پرت یکی دیگه رو بخونم جواب بدم ندارم بااجازت اسی از تاپیکت میرم ک شام بخورم😉😉😆😆

انجام دادم همه اینارو جیگر 3.4سال پیش خداروشکر حرف و حدیثی هم نبوده تاالان.حرص نخور پیرمیشی

عزیزم باید بگم من هیچ کدوم اینا را انجام ندادم به هیچ وجه حق انجام حرف و حدیثی در این مورد اصلا وجود نداشته و نداره،حرص هم نمی خورم گلم چیزی که زیاده تو این مملکت حماقته

کسی غلط میکنه حرفی بزنه مگه مال پسرای اونا معلوم میشه؟؟

من ب پاکی شوهرم ایمان دارم ایشون نظامیه خیلی مذهبی و از خدا ترس و با ابرو همه ب سرش قسم میخورن .

واسه همین میگم زندگیامون فرق داره عقایدمون متفاوته.شاید اگ شما شوهرت نث شوهر من بود میرفتی برگه سلامت میگرفتی اما زندگیامون فرق میکنن باهم.