2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست
عزیزم باید بگم من هیچ کدوم اینا را انجام ندادم به هیچ وجه حق انجام حرف و حدیثی در این مورد اصلا وجود ...

عقده ها تو داری خالی میکنیا😂البته حق میدم انقد گرونی و مشکلات زیاده مردم اعصاب ندارن دیگه.بای

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!
من ب پاکی شوهرم ایمان دارم ایشون نظامیه خیلی مذهبی و از خدا ترس و با ابرو همه ب سرش قسم میخورن . وا ...

اگه تو ایمان داری اون چرا ایمان نداره اینجا دیگه داره واقعن حقاقته عزیزم

شایدم نه نمیدونم نمیتونم جای تو تصمیم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو ایمان داری اون چرا ایمان نداره اینجا دیگه داره واقعن حقاقته عزیزم شایدم نه نمیدونم نمیتونم ج ...

خانومی یه اخباری بود چند وقت پیش در مورد نظامی ها خونده بودین چند تا بچه های همین جا هم تایید کردن 

اگه تو ایمان داری اون چرا ایمان نداره اینجا دیگه داره واقعن حقاقته عزیزم شایدم نه نمیدونم نمیتونم ج ...

ببین گلم من شوهرم بهم نگف برو بگیر مامانبزرگم بهم گف بریم بگیریم ک پس فردا حرف و حدیث نباشه ماهم رفتیم گرفتیم حتی شوهرم و خانوادش گفتن اصلا نیازی ب این چیزا نبود ما شماروقبول داریم.

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!
خانومی یه اخباری بود چند وقت پیش در مورد نظامی ها خونده بودین چند تا بچه های همین جا هم تایید کردن&n ...

قرار نیست هم رو قضاوت کنیم 

اما از نظر من اگر من بعه کسی اعتماد دارم اون هم باید به من اعتماد کنه

ببین گلم من شوهرم بهم نگف برو بگیر مامانبزرگم بهم گف بریم بگیریم ک پس فردا حرف و حدیث نباشه ماهم رفت ...

خب نباید حرف و حدیثی پیش بایاد همون طور که واسه شوهرت پیش نمیاد

قرار نیست هم رو قضاوت کنیم  اما از نظر من اگر من بعه کسی اعتماد دارم اون هم باید به من اعتماد ...

دقیقا عزیزم اعتماد مهمه و عقاید متفاوت، ولی خوب ایشون به من توهین کردن بدون هیچ علتی،  دلیل موافقتشون هم نظامی و مذهبی بودن شوهرشون دونستن که این مسئله اصلا ثابت کننده هیچ چیزی نیست، خواستم متوجه بشن اگه بنا به توهین باشه من می تونم خیلی بد تر رفتار کنم فقط نمی خوام و تربیتم اجازه نمی ده