2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست
چرا بهت بر خورده؟من بدون اینکه بهم بگن خودمون رفتیم گرفتیم گذاشتم لای عقدنامم و مدارکم ...یک روزی بح ...

وا عزیزم یعنی اونایی که دخترا و بکار ت ندان سالم نیستن آخه بکارت من به مرد چه ربطی داره ماشاالله همه مردا هم فک می کنن مریم مقدس گیرشون میاد 

اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡
عه خوب اگ  از اونجا رابطه داشته باشن مشخص میشه؟

فقط تا ۶ ماه گذشترو نشون میده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست هم رو قضاوت کنیم  اما از نظر من اگر من بعه کسی اعتماد دارم اون هم باید به من اعتماد ...

استارتر نظرات متفاوته منم كسي رو كه رفته اين برگه رو بگيره زير سوال نميبرم اما حتي نفس گرفتن برگه به اين شكل كه اگر در اينده حرف و حديثي پيش اومد دستمون پر باشه رو نميتونم بپذيرم در كل اين برگه از نظرم توهين به دختره براي خواهر خودم هم هرگز زير بارنميريم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منظورم واضح بود. از نظر من این کار مساوی اینه که ادم سطح خودشو با بز یکی کنه. دکتر رفتن خود ادم برای ...

اونوقت اگه کسی قبلا رابطه نامشروع داشته باشه و بیاد خودشو غالب کنه به یه پسر با اصل و نسب میشه با فرهنگ مملکت 

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
وا عزیزم یعنی اونایی که دخترا و بکار ت ندان سالم نیستن آخه بکارت من به مرد چه ربطی داره ماشاالله همه ...

من ارتجاعی بودم رو برگه سلامتم نوش ارتجاعی و خون ریزی نداشتم اصلا .منظورت این بود؟

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!

طلا که پاکه چ منتش ب خاکه برو بگیر نشونشون بده گواهی رو بعدم بگو من اینکار شما رو توهین تلقی کردم ماهمچین رسم هایی نداریم شمام اگه داشتین همون روز بعد عقدباید میگفتین نه الان ک یکسال ونیمه دارم هرشب پیش پسرتون میخابم واااالا انگاررتا حالا خواب مونده بودن ....

اونوقت اگه کسی قبلا رابطه نامشروع داشته باشه و بیاد خودشو غالب کنه به یه پسر با اصل و نسب میشه با فر ...

اخ گفتیااا دمت گرم اینا یجای کارشون میلنگه 

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!
اونوقت اگه کسی قبلا رابطه نامشروع داشته باشه و بیاد خودشو غالب کنه به یه پسر با اصل و نسب میشه با فر ...

اصل و نسب با بکارت دوتا معقوله جداست؟؟؟یعنی نداریم پسرایی که اصل و نسب دارن ولی رابطه خارج از ازدواج داشتن؟؟؟؟؟

وا عزیزم یعنی اونایی که دخترا و بکار ت ندان سالم نیستن آخه بکارت من به مرد چه ربطی داره ماشاالله همه ...

دختری که بکارت نداره سالمه؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
استارتر نظرات متفاوته منم كسي رو كه رفته اين برگه رو بگيره زير سوال نميبرم اما حتي نفس گرفتن برگه به ...

من واقعن نمیدونم چیکار کنم از یه طرف خیلی ناراحتم از یه طرفم میگم داشته باشم بهتره بعد به نامزدمم که گفتم گفت اصلن نیازی به این کارا نیست