2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 203 پست
نمیدونم شایدحرف شما درس باشه ولی من ناراحت شدم ازر حرفاشون 

ناراحتی نداره جیگرجان . برو گواهی بگیر اصلا بدون اینکه حرفاشونو ب روی خودت بیاری برو بگیر با مامانتو شوهرت برو دکتر..دیگه حرف و حدیثی نمیمونه پشتت

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=159532227]ناراحتی نداره جیگرجان . برو گواهی بگیر اصلا بدون اینکه حرفاشونو ب روی خودت بیاری برو بگیر با مامانتو ...[/QUOنامزدم گفت به دل نگیر حرف عمه هامه

ولی من میرم دکتر و یه جوره درست و حسابی جواب عمه هاشو میدم

بسیار کار خوبی کردی یعنی چه گواهی سلامت بگیرن پس اول باید داماد را ببرن پزشکی قانونی معاینه کنن و از سلامتش اطمینان حاصل کنن بعد دختر را ببرن 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
چرا بهت بر خورده؟من بدون اینکه بهم بگن خودمون رفتیم گرفتیم گذاشتم لای عقدنامم و مدارکم ...یک روزی بح ...

بهش برخورده برای اینکه حتما جز قشر بیفرهنگ مملکت نبوده و به خاطر اینکه برای شعور خودش ارزش قائله😁

اخه همیشه حق ما دخترا ضایع میشه پسرا هرکاری دوس دارن میکنن درنهایت نیرن دنبال ی دختره باکره 

جنس زن خائنه خودمون به خودمون می کنیم، البته پسرا هم احمقن مگه فقط رابطه به بکارته؟؟؟؟

بهش برخورده برای اینکه حتما جز قشر بیفرهنگ مملکت نبوده و به خاطر اینکه برای شعور خودش ارزش قائله😁

منظور داشتی یا ن؟من حرفتو ب دل نمیگیرم اما پشت ی گوشی چنداینچی هیچکسو قضاوت نکن تو واقعیت منو ببینی حرفتو پس میگیری

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!