2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 203 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی میکنی که گواهی میگیری،ولی عزیزم نمیخوام تو دلت رو خالی کنم.از کجا انقد مطمعنی که بهش میرسی ...

اخه عشقم‌ماه دیگه سرباز میشه🥺 کار ثابت نداره خانواده منم قبول نمیکنن اینجوری ، میخواد بره سربازیو یه چندماه بگذره انشالله عید میاد جلو ،

الان مامان شما مریضه چون ویرجین نیست؟😅

هنوز فرق دختر سالم با دست خورده رو نمیفهمی،میفهمیدا ولی سختتونه به روتون بیارید.

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
عزیزم من هیچ وقت از پشت گوشی و ندیده و نشناخته خانواده کسیو قضاوت نمیکنم.و حرف اخر شما هم درسته که ه ...

نمی دونم شما پست اول منا خوندین یا نه،من بهشون گفتم واسه خودش بگیره ولی بهشون نده و بگه که نگرفتم که به خاطر این رفتار و اخلاقی که داشتن اگه در اینده خدایی نکرده بحثی پیش اومد مشکلی نداشته باشن، بقیه پیام هام کلا به منظور این بود که فرهنگ غلط غلطه مخصوصا که باکره بودن به یه تکه پوست نیست🙂

اخه عشقم‌ماه دیگه سرباز میشه🥺 کار ثابت نداره خانواده منم قبول نمیکنن اینجوری ، میخواد بره سربازیو ی ...

تو رو خدا اشتباه نکن.اخه رابطه کامل خیلی مهمه به خدا،حتی تو دوران نامزدی و اشنایی هم نباید باشه چه برسه به دوستی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من خودم ادمی بودم که اصلا به پسر رو نمیدادم حتی فامیل ولی خب اولین بار بود که عاشق میشم خیلیم حس خوب ...

اصلا دلم نمیخواد این حرفو بزنم.شرمنده.زبونم لال زبونم لال خدایی نکرده الهی خدا اون روز رو نیاره اگر رابطه برقرار کردیت و پسر فوت شد و به ازدواج نکشید....اگر میدونید واقعا شهامتشو دارید ک صادقانه از رابطتون به نفربعدی بگید خب این حرفی توش نیست.کارتونو بکنید.ولی اگر دیدید که نمیتونید و قراره پنهان کنید یا بدوزید و آبروریزی بشه یا پشیمونی به بار بیاد یا هرچیزی بزارید بعده عروسی رابطه برقرار کنید.

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
تو رو خدا اشتباه نکن.اخه رابطه کامل خیلی مهمه به خدا،حتی تو دوران نامزدی و اشنایی هم نباید باشه چه ب ...

عزیزم‌میشه دلیل منطقی بیاری واسم 

ببین فکر من اینه که وقتی دو نفر همو میخوان واقعا چرا همچین لذتیو باهم تجربه نکنن 

و همه ی ادم ها مثل هم‌نیستن

اره خیلیییی ،حتی بامامانم حرف زد خودش 

بگو مامانش با مامانت حرف بزنه همو ببینن بعد .چون برا دوستمم اینجور شد پسره زنگ زد مامانش پنج سال باهم دوست بود پسره خیلیم دخترو دوست داشت اما چند ماه پیش که مامان خواهر پسره فهمیدن گفتن نه😐 

نمی دونم شما پست اول منا خوندین یا نه،من بهشون گفتم واسه خودش بگیره ولی بهشون نده و بگه که نگرفتم که ...

نمیدونم فرهنگ غلطه یا چی ،ولی جا افتاده اس کار امسال پارسال نیست هزاران ساله و حتی اگر الان هم عکسش ثابت شه باز هم برای صد سال دیگه داریم انسان هایی که اعتقاد دارن که سالم بودن به یه تکه پوسته ،حداقل اگر تمامش نباشه یک گزینه اش که هست.پس باشه بهتره

اصلا دلم نمیخواد این حرفو بزنم.شرمنده.زبونم لال زبونم لال خدایی نکرده الهی خدا اون روز رو نیاره اگر ...

چقدر شما خوب حرف میزنید،واقعا احسنت بهتون.

اصلا دلم نمیخواد این حرفو بزنم.شرمنده.زبونم لال زبونم لال خدایی نکرده الهی خدا اون روز رو نیاره اگر ...

ممنونم که اینقدر با ادب و دلسوزانه جواب دادید 

بله میدونم من ایشونو خیلی دوست دارم و بعد ایشون خدایی نکرده اگه قراره جدا بشیم حتی نمیدونم بعد اون کسی به دلم میشینه و  بدون هیچ ترسی از رابطم میگم