2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 203 پست
عزیزم‌میشه دلیل منطقی بیاری واسم  ببین فکر من اینه که وقتی دو نفر همو میخوان واقعا چرا همچین ل ...

من نمیگم نکنن ،این لذتو تجربه کنن ولی وقتی همه چی قطعی شد نه الان.شاید من نتونم درست حرفمو توضیح بدم .کاش از یه مشاور میپرسیدی 

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا بهت بر خورده؟من بدون اینکه بهم بگن خودمون رفتیم گرفتیم گذاشتم لای عقدنامم و مدارکم ...یک روزی بح ...

منم خودم رفتم برگه سلامت گرفتم...همون روز هم یکی دادیم مامانم یکی هم مادرشوهرم

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
اره خیلیییی ،حتی بامامانم حرف زد خودش 

یه موردی عزیزم یه استادی داشتیم بنده خدا فوق العاده ادم فهیم و همین طور اهل مذهبی بود به معنای کامل یه انسان برای ما خودشا مثال می زد همیشه که می بینید منی که اینجا ایستادم کارم فلانه، نمازم به جا، عاشق خانواده و همسرمم و.....، ولی از یک سال چرا راه دور یک ساعت دیگه شخصیت خودم رفتارم و کردارم خبر ندارم شاید زد و بدتر و کثیف تر از من پیدا نشد!!!!!!پس هیچ وقت به یک ساعت اینده خودتون و دیگران اعتماد صد درصد نکنید

دوست گلم حادثه، اتفاق،دل و خیلی چیز های دیگه خبر نمی کنه🙂امیدوارم بهترین تصمیما بگیری توی تمام مراحل زندگیت

منم همینطور.ولی از من هیچ خونی نیومد و چون شوهرم باخبر بود از وضعیت هنوزم بعد ۱۲سال هیچ حرفی نشده

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اخه عشقم‌ماه دیگه سرباز میشه🥺 کار ثابت نداره خانواده منم قبول نمیکنن اینجوری ، میخواد بره سربازیو ی ...

اینکار رو نکن پشیمون میشی

اره من نشون دادم گذاشتم لا مدارکم 

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!
منم همینطور.ولی از من هیچ خونی نیومد و چون شوهرم باخبر بود از وضعیت هنوزم بعد ۱۲سال هیچ حرفی نشده

همین درسته

من کاملا اتفاقی بکارتمو از دست دادم بعد از اون رفتیم دکتر شوهرمم باهام اومد (ی روز بعدش) شوهرم گفت کار خودم بوده فقط ی برگه سلامت بدید بخاطر خانواده هامون...

عقدنامه و شناسنامه هامون و باخودمون بردیم تا بتونیم برگه سلامت بگیریم

اره خیلیییی ،حتی بامامانم حرف زد خودش 

منم مورد داشتم با مامانم حرف زده ولی تهش با دوستم بهم خیانت کرد

اعتماد نکن

همین درسته من کاملا اتفاقی بکارتمو از دست دادم بعد از اون رفتیم دکتر شوهرمم باهام اومد (ی روز بعدش) ...

چقدر ماشالا عاقل و فهمیده بودید با اینکه کار خودش بوده باز رفتید دنبالش

بگو مامانش با مامانت حرف بزنه همو ببینن بعد .چون برا دوستمم اینجور شد پسره زنگ زد مامانش پنج سال باه ...

عزیزم خانوادش منو میشناسن باهم درارتباطیم ،یعنی بگم‌کل فامیلش منو دیدن😅 اینقدر دوستم دارن همشون

عزیزم خانوادش منو میشناسن باهم درارتباطیم ،یعنی بگم‌کل فامیلش منو دیدن😅 اینقدر دوستم دارن همشون

خب چرا گیر دادی با اون مسعله.اون لذتش همون انتظار کشیدنشه به خدا،بعد از اینکه اتفاق افتاد میبینی تو اصل ماجراش هم همچین چیزی که فکر میکردید هم نبوده ها

میخوای بهش ثابت کنی که خیلی دوسشداری؟