2777
2789
عنوان

گلوبوس یا غمباد

54 بازدید | 3 پست

سلام بچها من حدود دوازده روز بود این مشکل روداشتم انگار که مسیر گلوم بسته شده بود زندگی برام سخت شده بودبلعم اذیت بود مقاومت میکردم دکترم نمیرفتم اینجا خوندم نوشته بود درمان نداره وبیشتر روانی هستش سه روز پیش ازشدت کلافگیم رفتم پیش یه دکتر عمومی با داروای ساده ای که داد امروز کاملا خوب شدم حتما اگر دچارش شدین برین دکتر سریع خوب میشین اصلا غصه نخورین،نهایتا علتش رفلاکس یا التهابه منتها واقعا اذیت کنندست 😘🙏🫂🌱

دست خدا ،ازهمه دستها بالاتر است 🌱🫂✨️🤍

برادرمم اینجوریه

با غذا حتما دلستر میخوره و نوشابه و دوغ

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه دارویی داد من دکتر نرفتم اما حدودا ۷ ۸ ماه درگیرش بودمم

آنتی بیوتیک، قرص جوشانِ استیل سیستئین، وقرص برای کنترل استرس باورم نمیشد اگر میدونستم موثره خیلی زودتر میرفتم دکتر چون واقعا تاثیر بد میزاره روروان آدم

دست خدا ،ازهمه دستها بالاتر است 🌱🫂✨️🤍