2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست
منم حس میکنم خدابدجوری میزاره توکاسه ش ولی خیلی دلم گرفته وبراخودمون غصه دارم کا چرااینجورشدنمیتونم ...

باگذر زمان برات عادی میشه

به خیال خودش زرنگ بازی درآورده در اصل اونی که سود کرده تویی منتها صبر کن بوقتش

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

خلاصه گفت ک پیاماتو فقط له من نشون نداده به شوهرش و دخترامم نشون داده گفت بیا به برادر شوهرت بگو زنش چطوریه بزار بشناستش قبلا ام شنیده بودم پشت ما دروغ گفته بود ولی این خطرناکه باید ادب شه اومد گفت که تو نقشه داری ک زندگی نا زو خراب کنی ولی جون تو قسم قرآن دادیش نمیتونه بگه حرفی فقط گفت بدونین نقشه بدی داره ابروتونو ببره گفتم یا خدا من خودم گرفتار بودم کی وقت داشتم نقشه بکشم.  گفتم برادر شوهرم خیلی خوب بود با هام و توام داست فکر نمی کردم اینجوری باشه زنش،  زنگ زد دختراش حرفای منو گفت چیزایی ک جاریم گفته بود و تعریف کرده بود همه رو گفتم اونام گفتن به داداششون، شوهر جاریم ، اونم گفت بیارینش حرف بزنیم اینجا من زایمان کرده بودن ۲ماه میشد.  من گفتم من دخالت نمیکنم زندگیش ب خودش ربط داره بعدم من رابطه با شوهرم خوب نیست بفهمه رابطمون خراب تر میشه . گفتن که تو بیا فقط میخوام  حرف بزنه رفتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پدرشو در بیارین تا با کسی دیگه این کارو نکنه هی نگین سپردیم به خدا.... نفره قبل از شما که این طرف سر ...

درست میگی عزیزم حرفت کاملادرسته توی این اوضاع بابدبختی پولوجورکردیم وسیله خوب بخریم امااشغال اوردحتی باورت میشه مدلی که من انتهاب کردم باچیزی که فرستادزمین تااسمون فرق میکنه

درسته قیمت میره بالااماما۳ماه پیش سفارش دادیم امشب بعدازکلی اذیت کردن اوردوپولم همون اول گرفته بودای ...

الان شوهرم که قرارداد می‌نویسن دوهفته ای حداکثر کارو تحویل میدن جنس روز اول میخرن بعد تو قرارداد ذکر میشه بعد دو هفته هر یک روز تاخیر مثلا دیویست تومان باید دیرکرد بدن شما باید قبلش تحقیق میکردین این آقا هم جنسش رو نخریدن حالا که همه چی گرون شده برای اینکه ضرر نده جنس بد گرفته بعدشم شما نباید پول رو همشو می‌دادین روالش اینجوریه که یک سوم اول یک سوم موقع رسیدن جنس یک سوم موقع تحویل

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
دقیقاماهم شرایطمون خیلی بددلم براشوهرم فقط میسوزه دلم برابدبختیمون میسوزه 😔

میشه واضح بگی چی بهت تقلبی داده عزیزم؟چه جنسی بوده

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

الان شوهرم که قرارداد می‌نویسن دوهفته ای حداکثر کارو تحویل میدن جنس روز اول میخرن بعد تو قرارداد ذکر ...

بله درسته ماهم بی احتیاطی کردیم الان فقط خیلی ناراحتم ودلم گرفته همین

سرویس خواب به کل قراربودام دی اف باشه نئوپان داده حتی مدل میزارایش باچیزی که خواستم زمین تااسمون فرق ...

اینجور چیزا رو اماده ببین و بخر

ماشالا میلیونها مدل اماده هست تو بازار

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
سرویس خواب به کل قراربودام دی اف باشه نئوپان داده حتی مدل میزارایش باچیزی که خواستم زمین تااسمون فرق ...

به خودش نگفتی چرا جنسش نئوپانه؟

مودبانه ازش میپرسیدی جوابشو میشنیدی؟

بله درسته ماهم بی احتیاطی کردیم الان فقط خیلی ناراحتم ودلم گرفته همین

دلت برای پول نگیره میاد و می‌ره مهم سلامتیه ان شاالله تنت سالم باشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

ولی دیدم ک برادر شوهرم نیومده گفتن بشین میادگفتم نترس ما پشت تو هستیم میدونیم ساده بودی ازت سواستفاده کرده ما میخوایم داداشمون چشاش باز بشه زنشو بشناسه قبل اینکه ابرومونو همجا ببره ادبش کنه من گفتم اشتباه میکنید هیج وقت پشت زنشو ول نمیکنه بیاد حرف منو باور کنه،گفتن چون قبلا هم جاهای دیگه حرف زده بوده و ما بخاطر داداشمون ساکت موندیم برادر شوهرمم آدم مهمی هست پست دولتی داره و خیلی شناخته شده بود گفتن زشته ابروش میره با این زن. خلاصه برادرشوهرم ک اومد زنشم همراش بود همه جا خورده بودیم چون قرار بود اون نفهمه .شروع کرد سرو صدا کردن جاریم و شلوغ بازی ک وای دارم آتیش میگیرم از دست دروغاتون کم خوبی کردم بهت منو میگفت شوهرش گفت ساکت شو حرف میزنیم مشخص میشه کلی سوال پرسید من با آرامش جوابشو میدادم چون مقصر نبودم تا اینکه رسید به این حرف ک تو دوستت  و با بابام دوست کردی تو که ادعای خوب بودن داری چ جوابی داری بدی گفتم هر کی گفته غلط زیادی کرده برو از بابات بپرس گفت میپرسم حتما تا اومدم ذهنم باز کنم بگم حرفای زنشو. جاریم شروع کرد فکس دادن شلوغ کاری و حرف نامربوط جو بهم ریخت برادرشوهرم با خواهراش و مامانش دعوا کرد به من گفت زنگ میزنم شوهرت تکلیفت روشن کنه خیره سز آشغال. تا اینو گفت خواهراش ریختن سرش گوشی ازش کشیدن بخاطر اینکه شوهرم خیلی داغون شده بود از نظر روحی چون هرکار میکرد نمیتونست ترک کنه و وضعیت خوبی نداشت و اینا هم میمیرن واسه شوهرم. برادر شوهرم کامل پشت زنش بود و به همه خانوادش توهین کرد بع منم گفت ک اکر جایی ببینمت حلو راهم سبز شی کاری میکنم شوهرت ۳طلاقت کنه

😔خرشدم

این چه حرفیه

سعی کن دیگه چیزی سفارش ندی معمولا چیزی که مد نطرته در نمیاد

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤