2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست
ب سلامتی عزیزم.چرا ناراحتی پس

سلامت باشی عزیزم به خاطرکاراون پست فطرت ناراحتم شوهرم کارگراینقدرزحمت کشیدبرای من بهتریت روجورکنه واینهمه پول به اون مردک دادامااین جنسی که داده بامولی که گرفته قابل قیاس نیست خیلی سختمه خیلی گریه کردم

منم خیلی دوست دارم خداجوابسوبده وبدونه اون ضربه به خاطرکاری بودکه توی این گرونی باماکر د

منم زحمت یه ماه کارگری شوهرم که اون یه ماه اینقدر وضعمون بد بود که نهارا اکثرا نون پنیر شامم سیب زمینی می‌خوردیم داد شیرآلات آورد اصلا باز نکردیم لوله کش تا دید گفت به درد لوله شما نمیخوره دیگه پول نداد جنسم‌برد هنوز شیر آشپزخونه خرابه هر سری استفاده میکنم دلم میگیره چطور از گلوشون پایین میرع

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو اون وضعیت و شرایط بد حاملگی و دعوای وحشتناکی که با شوهرم کرده بودم و این حرفای مادر شوهرم داشتم د ...

چطور متوجه نشدین من سریع میفهمم از عکس العمل طرف و حرکاتش و حرفاش که چطور آدمیه شوهرم کاری کنه یا دروغی بگه تو چشام نمیتونه نگا کنه چون میدونه من میفهمم نسبت به همه بارها یکی چیزی گفته تموم که شده گفتم خب حالا راستشو تعریف کن طرف جا خورده

سلامت باشی عزیزم به خاطرکاراون پست فطرت ناراحتم شوهرم کارگراینقدرزحمت کشیدبرای من بهتریت روجورکنه وا ...

خدالعنتش کنه..دیگه ناراحتی فایده نداره ولش کن بسپارش ب خدا...خوشبخت باشی عزیزم...مردم دیگه بهم رحم نمیکنن متاسفانه هرکسی داره تو شغل و منصب خودش از همنوعش دزدی میکنه.

منم زحمت یه ماه کارگری شوهرم که اون یه ماه اینقدر وضعمون بد بود که نهارا اکثرا نون پنیر شامم سیب زمی ...

دقیقاماهم شرایطمون خیلی بددلم براشوهرم فقط میسوزه دلم برابدبختیمون میسوزه 😔

اسی؟؟؟؟؟؟؟

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
سلامت باشی عزیزم به خاطرکاراون پست فطرت ناراحتم شوهرم کارگراینقدرزحمت کشیدبرای من بهتریت روجورکنه وا ...

عزیزم قیمت چوب ثانیه ای می‌ره بالا بعدشم الان چوب فروشی ها جنسو احتکار میکنن نمی‌فروشن شاید اونم تقصیری نداشته شما باید اسم جنس رو که بهترینش نوین شرق و پویا یا های گلاس ترک هستش تو قرارداد قید میکردین

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خدالعنتش کنه..دیگه ناراحتی فایده نداره ولش کن بسپارش ب خدا...خوشبخت باشی عزیزم...مردم دیگه بهم رحم ن ...

آره عزیزم دقیقاولی قرارشد باهاش صحبت کنیم بگیم یاپول اضافیشونوپس بده یااین اجناسوبردارببرچیزی که قراربودتحویل بده آخه خبرمرگش فرستاددم خونه خودش نبودامااگه به هردلیلی درست نشدفقط به خدای بالاسرواگذارش میکنم 

دیگه یبارگی تنها شده بودم تو شرایطی ک باید یکی مراقبم میبود تنهایی داشتم دق میکردم شوهرم ک انگار منو فراموش کرده بود یا نعشه بود یا خمار وقتی هم نتونست ترک کنه مواد و ول کرد رفت سمت مشروب و اخلاقش بدتر شد نمیزاشت با خانوادم در ارتباط باشم.  همش فکر میکرداون کسی ک رابطه ما رو بهم زده بود خانواده من بوده . نزدیک زایمانم بود حالم بد شد کسی رو نداشتیم شوهرم زنگ زد مامانش که بیاد مراقبم باشه نمیزاشت خانوادم بیان، بابامم بخاطر اذیتم نکنه هیچی نمیگفت. فقط سپرده بود مراقب خودم باشم هرجا لازم شد بهش خبر بدم،  منم ک چشم دیدن مادر شوهرم نداشتم به سختی تحملش میکردم تا اینکه ی روز تنها بودیم بهم گفت فکر نمیکزوم دختر بی چشم و رویی باشی چی فکر کردی پیش خودت اون همه حرف زشت پشت ما زدی من پیامات دیدم ولی بازم اومدم مراقبت باشم بازم فکر میکنی من بدم. گفتم این چند روز خیلی زحمتمو کشیدی نمیدونم چی بگم کم کم حرف زدیم در مورد اتفاقات و فهمیدیم که همش سو تفاهم بوده و بخاطر جاریم این همه دردسر و غصه کشیدیم مادرشوهرم دیوونه شده بود میگفت پدرشو در میارم چقدر بهش خوبی کروم زحمتشو کشیدم این جوابم بود ک منو پیشتو خراب کنه باعث بشه زندگی بچم خراب بشه و از بچه ام دور بشم این ۲سال نتونستم اصلا درست بچمو ببینم فکر میکردم تو از ما دورش کردی بخاطر آرامش شما حرفی نزدم.

میشه؟قبول میکنن؟

پدرشو در بیارین تا با کسی دیگه این کارو نکنه هی نگین سپردیم به خدا.... نفره قبل از شما که این طرف سرش کلاه گزاشته اگه حقشو گرفته بود این یارو جرات نمیکرد با شما اینجوری کنه

عزیزم قیمت چوب ثانیه ای می‌ره بالا بعدشم الان چوب فروشی ها جنسو احتکار میکنن نمی‌فروشن شاید اونم تقص ...

درسته قیمت میره بالااماما۳ماه پیش سفارش دادیم امشب بعدازکلی اذیت کردن اوردوپولم همون اول گرفته بوداین درسته؟