2777
2789
عنوان

جاری پست

8205 بازدید | 175 پست

بچه ها حوصلم سر رفته خوابم نمیبره با اینکه خیلی خسته ام و صبح باید برم سرکار همش به اتفاقاتی که واسم افتاده فکرمیکنم هر قدر سعی میکنم مثبت باشم و بیخیال و امیدوار باز ی مشکلی پیش میاد مثلا خودم کم مشکل و درد دارم با بچه گرفتارم مامانمم مریض شده دونه ای داخل لوزالمعده اشه فعلا نمونه برداری میخواد نمیدونم غصه چی و بخورم دیگه .دعا کنید واسه مامانم طاقت ندارم اصلا چیزی بشه بخدا میمیرم دیگه. اسم پست جاری هست چون عاشق داستان و تعریف کردنم ماجرای جاری پست و کثیف مو بگم اگر خواستین. هرچی نفرینش کنم کمشه

بگو 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله چیزی نیست عزیزم، توکلش بخدا، جاری چرااا؟؟؟!!!

چون به خوبی و مثلا به اسم خواهر نزدیکم شد میخواست زندگیمو خراب کنه و منو انگشت نما کنه و پیش خانواده شوهر خرابم کنه.ولی خودش افتاد تو چاهی که کنده بود

بگو من عاشق فحش دادن به جاری هام 😂😂😂

من جاری ندارم ۳ تا برادرشوهر مجرد دارم😄

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
2790
2778
2791
2779
2792