2777
2789
عنوان

جاری پست

8217 بازدید | 175 پست

بچه ها حوصلم سر رفته خوابم نمیبره با اینکه خیلی خسته ام و صبح باید برم سرکار همش به اتفاقاتی که واسم افتاده فکرمیکنم هر قدر سعی میکنم مثبت باشم و بیخیال و امیدوار باز ی مشکلی پیش میاد مثلا خودم کم مشکل و درد دارم با بچه گرفتارم مامانمم مریض شده دونه ای داخل لوزالمعده اشه فعلا نمونه برداری میخواد نمیدونم غصه چی و بخورم دیگه .دعا کنید واسه مامانم طاقت ندارم اصلا چیزی بشه بخدا میمیرم دیگه. اسم پست جاری هست چون عاشق داستان و تعریف کردنم ماجرای جاری پست و کثیف مو بگم اگر خواستین. هرچی نفرینش کنم کمشه

بگو 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشالله چیزی نیست عزیزم، توکلش بخدا، جاری چرااا؟؟؟!!!

چون به خوبی و مثلا به اسم خواهر نزدیکم شد میخواست زندگیمو خراب کنه و منو انگشت نما کنه و پیش خانواده شوهر خرابم کنه.ولی خودش افتاد تو چاهی که کنده بود

بگو من عاشق فحش دادن به جاری هام 😂😂😂

من جاری ندارم ۳ تا برادرشوهر مجرد دارم😄

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊