2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8212 بازدید | 175 پست

جاریت مادرتو مریض کرده؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوضی هر راهی میرم اخه ی ردی از این نکبت هست . ۲سال زندگیم حیف که با این ارتباط داشتم. عوضی فکر میکردم مثل خواهرمه مثل فرشته مبدیمش.  از در دوستی و خیرخواهی وارد شد . من تازه عروس بودم مثلا مهمونی داشتیم اومد زودتر از همه گفت چرا عروس اینا شدی من ۱۰ ساله تو خانواده اینام پشیمونم اینا روزگارمو سیاه کردن. تو مثل من نباش.  گفتم شوخی نکن چرا مگه چیکار کردن گفت اینا اصلا آدم نیستن شمارتو بده بعدا بهم پیام میدیم حرف میزنیم. گفت راهنماییت میکنم چطور رفتار کنی گفتم خدا خیرت بده من از شوهر داری هیچی حالیم نمیشه خودت کمکم کن

چون به خوبی و مثلا به اسم خواهر نزدیکم شد میخواست زندگیمو خراب کنه و منو انگشت نما کنه و پیش خانواده ...

دقیقا کپ‌جاری من

میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤

کثافت آشغال نگو نقشه داشته واسم . منم اون موقع تازه ی مشکل از سر گذرانده بودم ‌خانوادم با ازدواجم مخالف بودن من عاشق بودم چشام کور بود دیوونه شده بودم اصلا حتی حاضر بودم بمیرم ولی با کس دیگه ازدواج نکنم. خیلی عاشق بودم فکر میکردم وقتی نتونستم بعد ۲سال جدایی فراموشش کنم بعدا هم نمیتونم همش میترسیدم ازدواج کنم و بشم یه آدم خائن میگفتم اگر برگشتم سمتش چی اگر بشن ی هرزه چی ، تصمیم گرفتم هرطور شده به عشقم برسم ک ب این روز دچار نشن خودمو می‌شناختم بردنش نمیتونستم. تو این ۲سال مدام چک میکردم خطشو زنگ میزدم حرف نمیزنم اون شمارمو نداشت خطم عوض بود با خط ناشناس زنگ میزدم.  بلاخره بهش گفتم منم گفتم میخوام ازدواج کنم گفت منو داغون کردی ولم کردی رفتی حالا یکاره برگشتی میگی میخوای ازدواج کنی فکر نمیکنی من چی میشم . من از فکر تو داغون شدم افسرده شدم از بین رفتم گفتم خودت خواستی بخاطر شیطنت های احمقانه ات من پیام تو دیدم به زنه پیام داده بودی گفت مردشور همشون و ببرن من فقط احمق بودم خلاصه که تصمیم گرفتیم بریم بدون اجازه ازدواج کنیم و رفتیم دادگاه ک دادگاه اجازه بده ازدواج کنم بابام ک فهمید میخواست بکشه منو گفت بی آبرو میگفتی خودم رضایت میدادم خلاصه رابطشونو باهام قطع کردن یعنی ازدواج کردم خانواده ای نداشتم خودم بودم و خودم از خانواده شوهرمم دل خوشی نداشتم اینا رو میدونست جاریم که تنهام اومد سمتم

میومد از شوهرم بد میگفت ،میگفت شوهرت بچه ننه اس میره همه چیز تو واسه خواهر و مادرش تعریف میکنه اینقدر تو گوشم خوند که بدبین شدم . چک میکردم گوشی شوهرم و رابطه ام کم کم با شوهرم خراب شد . دعوا هامون شروع شد بخاطر خانواده ها هی کوبیدیم تو سر هم از اونور جاریم میرفت پیش خانواده شوهرم خبر زندگی من میبرد و بد منو میگفت و پیام هامو هم نشون شوهرش مبداد هم خانواده شوهرم،  منم فکر میکردم اونا خبر دارت پس حتما شوهرم گفته بهشون رابطمون داغون شد در حالی که عاشق هم بودیم میمردیم واسه هم. روزا دعوا شبا آشتی چون بدون ام خوابمون نمیبرد و پشیمون  میشدیم از دعوا شوهرم میگفت تو از این اخلاقا نداشتی تو این مدت چی شده کی راهنمایی و آمار غلط بهت میده میگفتم هیچکس،  میگفت پیداش کنم پدرشو در میارم 

خلاصه من هرجا میرفتم تعریف این آشغال میکردم تا اینکه دوستم که میشد همسایه قدیمی جاری و خانواده شوهرم و شوهرش دوست شوهر و هم محله ای بود گفت  اینقدر تعریف جاریت میکنی عکسش بیار ببینم نشونش دادم یهو مثل اینکه برق از کلش بپره به شوهرش گفت بیا اینو میشناسی تو یا خدا این جاریته گفتم اره خیلی ماهه شوهرش گفت اینکه زیرخواب هزار نفر بوده افریطه ای هست واسه خودش شوهرت اون موقع بچه بود ولی الان اگر بدی مخل قدیمی اسمشو بگی به دماغ پنجی معروفه جاریت حالا اگر آدم شده نمیدونم والا ولی اصلا آدم درستی نیست بهش رو نده از زندگیت نگو . تعجبم چطور برادر شوهرت اینو گرفته خیلی بچه خوب و درسخونی بود چطور گیر این افریطه افتاده گفتم ته بابا اشتباه میکنید .شما فکر کنید چطور رو مخ من کار کرده بود که به دوستم و شوهرش شک کردم دروغ میکن ولی به این نه