2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست
اره تازه حالا فهمیدم که ازدواج اینا از سر اجبار بوده چون جاریم ج ن ده بود و با هزار نفر دوست بوده خا ...

وای خدا دقیق مثل داداشمن. اونم با دختر عمم نامزد بود میخواستن ازدواج کنن همه فامیل هم میدونستن. ولی این کاری کرد که داداشم دختر عممو ول کرد رفت اونو گرفت .بعدا فهمیدیم که تهدیدش کرده به خودکشی. اسی احیانا تو اونیکی زن داداشم نیستی؟ 🤔😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
کامل درک میکنم حرفاتو چون دقیقا عینشو به سرما آوردن. بزار اینقد پشت سرت حرف بزنه تا جونش دربیاد مر ...

شوهرم کمپه رفته ترک کنه ، دیروز بعد ۲۰ روز حرف زدیم قراره ۲ماه دیکه هم اونجا بمونه دعا کن ترک کنه زندگیمون خوب بشه . مشکل ما اعتیادش بود خدا روشکر شر جاری کنده شد و سو تفاهم ها حل شد بین خانوادها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا دقیق مثل داداشمن. اونم با دختر عمم نامزد بود میخواستن ازدواج کنن همه فامیل هم میدونستن. ولی ...

نه مگه داداشت اعتیاد داره 😄😁. ن تو رو خدا اینجا آشنا پیدانشه داریم راحت درد ودل میکنیم 

جاری منم برام نقشه میکشید من خبر نداشتم.البته من با شوهرم خوبم .  ولی حرفای خودشو از زبون من میگفت

شوهرشو انداخت به جونمون .حرفای نامربوط زدن.جاری منم خودشو خانوادش ادمای درستی نیستن.باعث شدن با این حاملگی داروی تپش قلب بخورم . برادرشوهرم ممو کلی تهدید کرد حتی برادرمو تهدید کرد تا همه رو به جون هم بندازه

فقطو فقط بخاطر حسادت . چون من اهل خونه زندگیم . صبورم خانوادم خوبن . برادر شوهرم دنبال بهانه بود زهر بریزه. زن عفریطه شم بهانه رو جور کرد

به همه میگفتن فلانی بین ما دعوا انداخته مارو تا طلاق پیش برده ! در صورتی که من اصلا خبر نداشتم

اینجا تاپیک زدم گفتم به نظرتون آه ادم باردار میگیره؟ کلی چرتو پرت بهم گفتن . یکی نوشته بود باردار شدی خدا که نشدی ! فقط میخوان یه چیزی همینجوری بگن

جاریم سه روز بعد اون جریانا تصادف کرد استخونای پاش خرد شده تاالان چهار بار عمل کرده

من خوشحال نشدم واقعا. ولی اینقد ناحقی بی جواب نمیمونه

یه کاربری تو نی نی سایت هست توی امضاش نوشته یه مشت فلفل قرمز بزارید جیبتون هروقت خواستید درد دلتون پیش کسی بگید فلفل بریزید دهنتون الان مصداق بارز اسی عزیزم میدونم چی کشیدی ولی همین کارو کن هروقت خواستی درد دل کنی با یکی یا غیبت یکی فلفل بریز تو دهنت جواب میده حتما

نه مگه داداشت اعتیاد داره 😄😁. ن تو رو خدا اینجا آشنا پیدانشه داریم راحت درد ودل میکنیم 

کلا ممکنه آشنا پیدا بشه اینجور راحت زندگیتو رو دایره نریز. مثلا یه بار با زن داداشم حرف میزدیم شروع کرد داستان یکی از پربازدیدهای اون روز رو تعریف کردم من گفتم مگه تو توی نی نی سایتی شوک شد. منم شوک شدم دقیقا قیافه دوتامون🥶🥶🥶

گفت کدوم کاربری نکنه پشت سر منم گفتی😂

گفتم من که نگفتم ولی حالا اونجا طرفدار زنداداشها هستن نگران نباش🤣🤣🤣

خلاصه خطر در کمینه حواستو جمع کن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
شوهرم کمپه رفته ترک کنه ، دیروز بعد ۲۰ روز حرف زدیم قراره ۲ماه دیکه هم اونجا بمونه دعا کن ترک کنه زن ...

انشالله خدا به حق امام حسین کمکتون کنه.دعا میکنم زندگیتون پر از آرامش وشادی بشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

اسی خودتو خیلی سرزنش نکن ب خاطر سادگیت. ی دلیل مهم گول خوردنت طرد شدن از سمت خانواده بوده وقتی پشتوانه فکری نداشته باشی مجبوری ب یکی تکیه کنی ..

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند