2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست

درسته جاریه شما اصلا ادم نیست

ولی شما هم سعی کن هییییچ وقت با هیچ کسی از دیگری عیب نکنی

چرا دست کسی اتو بدی که اینهمه نگران ثابت کردنش باشی

روز اول که بهت گفت اینا بدن و فلانن شمارتو بده پیام بدیم ....باید میگفتی من که بدی ندیدم و ابدا باهاش درد و دل نمیکردی

حرفات برای همه تازه عروسا باید درس مهمی باشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه وقتی شوهرش پشتشه و پرو پرو زنگ زد همون موقع بعد دعوا که تو رفتی با دوست عروست دوست شدی.  انک ...

عجب شوهر منم تو بحث یا دعوای مقابل خانوادش بگم ماست سیاهه قبول میکنه چون میدونه راست میگم ولی نه دیگه وقتی اشتباهات وخطاها به این پررنگی وبزرگی هرکی بود زن خودشو سه طلاقه میکرد نه زن برادرشو تهدید کنه ماشالا به غیرتش

اسی جان عزیزم خودتو ناراحت نکن. ماهم یه دونه از این آدمای روانی داریم.حتی وحشتناکتر از جاریه تو .همی ...

عزیزم هر کار میکنم فکرش نکنم یه چیزی میشه حرفش میاد یا خبر میدن که چی خرف زده مشت سرمون یا یکی از فامیل رابطشو قطع میکنه یا سرسنگین میشن مثلا میخواستم واسه مامانم یزد نوبت بگیریم پسرعمه شوهرم یزدن گفتم زنگ بزنیم بده نوبت بگیره مادرشوهرم گفت این ج ن ده خانوم رفته کلی جرت و پرت گفته ک انیا جوابمونم نمیدن دیگه

اینجاست که میگن ظالم همیشه سالمه 

نه اینطور نیست. اگه برات تعریف کنم زن داداش من با ما چه کرد شاید باور نکنی. ولی بعد از ۱۵ سال خودش گرفتار شد والان اونقد زندگیش بد شده که شب وروزش سیاهه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
درسته جاریه شما اصلا ادم نیست ولی شما هم سعی کن هییییچ وقت با هیچ کسی از دیگری عیب نکنی چرا دست کس ...

اره بیشتر واسه همین دوست داشتم تعریف کنم خیلی سادگی‌کردم پیشش حرف زدم ولی همش از ناراحتیم بود ک باهام سرد بودت و عروسی نگرفته بودن واسم ، نمیدونستم ابن داره اونجا فتنه بپا میکنه

خیلی ساده ای جوری باید جاریتو بازی میدادی که شوهرشم باور کنه هم عجله کردی هم بی سیاستی

من اصلا نمیخواستم به شوهرش حرفی بگم فقط سپردم به خدا خودم اینقدر مشکل و درگیری داشتم حال و حوصله ابن نکبت و نداشتم به خواهر شوهرتم گفتم بزارین حالیش کنیم که دستش رو شده و بترسونیمش جای اینکه به شوهرش بگیم بیایم مثل خودش با طعنه از بین ببریمش گفتن نه این زرنگه بزار بشناسه شوهرش خودش ادبش میکنه 

عزیزم هر کار میکنم فکرش نکنم یه چیزی میشه حرفش میاد یا خبر میدن که چی خرف زده مشت سرمون یا یکی از فا ...

کامل درک میکنم حرفاتو چون دقیقا عینشو به سرما آوردن.

بزار اینقد پشت سرت حرف بزنه تا جونش دربیاد

مردم عقل دارن میبینن میفهمن. اینطور نیست که یکی هی بد بگه هی بدجنسی کنه واطرافیان نفهمن

یه روزی بالاخره رسوای عالم میشه

تو الان تمرکزتو از رو اون بردار چون وقت وانرژی وحوصلت حروم میشه.الان فقط تمام حواس وانرژیتو صرف شوهرت کن.اونقد به زندگیت برس که پیشرفت کنی که بسازیش

تو اگه شوهرت پشتت باشی همه دنیا هم ببان نمیتونن شکستت بدن .چه برسه به یه آدم روانی 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من اصلا نمیخواستم به شوهرش حرفی بگم فقط سپردم به خدا خودم اینقدر مشکل و درگیری داشتم حال و حوصله ابن ...

بیخیال خواهری چوب خدا صدا نداره تقاص همه کاراشو پس میده نگران نباش حواست ب خودت و پسر خوشگلت باشه

عجب شوهر منم تو بحث یا دعوای مقابل خانوادش بگم ماست سیاهه قبول میکنه چون میدونه راست میگم ولی نه دیگ ...

اره تازه حالا فهمیدم که ازدواج اینا از سر اجبار بوده چون جاریم ج ن ده بود و با هزار نفر دوست بوده خانوادش مخالف بودن مجبوری رضایت دادن .حالا متوجه شدیم که  زنش اون موقع ها تهدیدش کرده ک اگر نگیرتش خودشو میکشه .‌مثل اینکه وقتی با این دوست شده ی مدت بعدش خانواده برادرشوهرم میخوان نامرد کنه با دختری مثل اینکه اینم عاشق هم بودن  بعد سر و کله جاریم پیدا میشه و برادر شوهرم گول میزنه و تهدید میکنه باید بگیرتش . دختری که عاشق برادرشوهرم بود دوست خواهر شوهرمه چند روز پیش تعریف کرده بود که داداشت وقتی گفت اون تهدید کرده که خودش میکشه من پا پس کشیدم‌گفتم اکر اینقدر عاشقته پس همون و بگیر

بیخیال خواهری چوب خدا صدا نداره تقاص همه کاراشو پس میده نگران نباش حواست ب خودت و پسر خوشگلت باشه

فدات اره ایشاللع که حتما جواب میگیره تو عدالت خدا شک ندارم.بچه ها من خوابم گرفته صبح زود باید پاشم. ممنون ک بودین پای حرفام شب بخیر

چون به خوبی و مثلا به اسم خواهر نزدیکم شد میخواست زندگیمو خراب کنه و منو انگشت نما کنه و پیش خانواده ...

اين اتفاق براي منم افتاد البته جاريم نبود و عروس خاله ي شوهرم بود

تف تو ذات اين ادما