2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست
سرویس خواب به کل قراربودام دی اف باشه نئوپان داده حتی مدل میزارایش باچیزی که خواستم زمین تااسمون فرق ...

نئوپان و ام دی آف فرق چندانی نداره برای سرویس خواب چون آب بهش نمیخوره تو آشپزخونه مهمه فرقش اینه باهم که نئوپان آب بخوره بهش زودتر از ام دی آف باد میکنه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش نیوردتحویل بده احمق خربیشعور😭

عزیزم میتونی بری در مغازش و ازش بپرسی؟این حق توئه اصلا خجالت نکش

حتی خداهم از آدم مظلوم خوشش نمیاد 

قشنگ برو در مغازش و بگو اونی که میخواستی نبوده 

اگه قبول کرد که بهتر 

اگه زیر بار نرفت که ایشاالا درد و بلای تو و شوهرت بخوره توی سرش نگران نباش

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

ولی دیدم ک برادر شوهرم نیومده گفتن بشین میادگفتم نترس ما پشت تو هستیم میدونیم ساده بودی ازت سواستفاد ...

برادر شوهرت چه آدم بی عقلیه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

همه هنگ بودن که چی شد، چه شارلاتان بازی در آورد جاریم و شوهرش چطور پشتش بود و رابطشو با خانوادش قطع کرد ،جاریم فرداش به همه  خواهر شوهرم هزار جور پیامداده بود هزار حرف و عکس داده بود به همشون و تهدید کرده بود . خلاصه دستش رو شر و شناختنش و همه همچنان منتظر بودیم خدا جوابشو بده ولی همچنان مشت سر ما هزار جا حرف زده و میزنه باعث شده کل فامیل بهم بریزه.  ولی همچنان مورد حمایت شوهرشه و تو پول غلط میزنه و با مقام و شهرت شوهرش همجا فیس و افاده میده 

اینجاست که میگن ظالم همیشه سالمه 

نه بابا از این به بعدشو صبر کن و ببین

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

نئوپان و ام دی آف فرق چندانی نداره برای سرویس خواب چون آب بهش نمیخوره تو آشپزخونه مهمه فرقش اینه باه ...

شوهرتون توی این کاراهست؟میشه ازش سوال کنیدکه چقدراختلاف قیمت داره وچقدربه ضررمون شد؟

یعنی هیچ کاری نتونستین بکنین

نه وقتی شوهرش پشتشه و پرو پرو زنگ زد همون موقع بعد دعوا که تو رفتی با دوست عروست دوست شدی.  انکار شوهرش جادو کرده.  همین چند روز پیش من خونه مادرشوهرم بودم برادرشوهرمم اومده بود سر بزنه تا منو دید اخم کرد رفت بعد ۱۴ روز مادرشوهرم گفت امروز بهش زنگ زده. تا ۹ماه قهر بود با خانوادش بعد آشتی کرد خانوادش گفتن فقط خودت میای اینجا زنت به هیچ عنوان جلو ما سبز نشه 

شوهرتون توی این کاراهست؟میشه ازش سوال کنیدکه چقدراختلاف قیمت داره وچقدربه ضررمون شد؟

بله عزیزم ورق ام دی آف یک و پونصده ملامینه هفتصد و پنجاه تومنه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

اسی جان عزیزم خودتو ناراحت نکن. ماهم یه دونه از این آدمای روانی داریم.حتی وحشتناکتر از جاریه تو .همینکه رسوا شده ودستش رو شده برات کافیه.بیشتر از این خودتو درگیرش نکن واگزارش کن به خدا یه روزی جواب همه کاراشو میده

زن داداش من از جاریه تو بدتر بود

بخاطر پستی زنش داداشم الان شغلشم از دست داد

همه فامیل شناختنش ومنفور همه شده

بعد از ۱۵ سال خدا جواب همه پستی هاشو داد

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘