بچه ها حوصلم سر رفته خوابم نمیبره با اینکه خیلی خسته ام و صبح باید برم سرکار همش به اتفاقاتی که واسم افتاده فکرمیکنم هر قدر سعی میکنم مثبت باشم و بیخیال و امیدوار باز ی مشکلی پیش میاد مثلا خودم کم مشکل و درد دارم با بچه گرفتارم مامانمم مریض شده دونه ای داخل لوزالمعده اشه فعلا نمونه برداری میخواد نمیدونم غصه چی و بخورم دیگه .دعا کنید واسه مامانم طاقت ندارم اصلا چیزی بشه بخدا میمیرم دیگه. اسم پست جاری هست چون عاشق داستان و تعریف کردنم ماجرای جاری پست و کثیف مو بگم اگر خواستین. هرچی نفرینش کنم کمشه
بچه هاتااستارترتایپ میکنه البته بااجازه ش یه چیزبگم بچه هااگه یه فروشنده ای کلی پول ازشماگرفته باشه ...
عزیزم من از کار این فروشنده کلی خوشحال میشم چونکه عاقبتشو به من فروخته و این سود بزرگیه
دید من به دنیا اینطوریه شما رو نمیدونم🙃
خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بهش گفتم تو چه مادری هستی ک از پسرت غافلی از زندگیش خبر نداری فقط ادعا داری ک واست مهمه کو مهم بودنش زندگی ما داره از بین میره بجای نصیحتش کنی تو گوشش میخونی و پرش میکنی . من حامله ام به حامله بودنمم رحم نکردین اگر بچم طوریش بشه نمیخشمنتون گناهش گردن شماست. گفت من مگه چیکار کردم من از همه چی خبر دارم .اونی که میخواد زندگی خراب کنه تویی من همه پیاماتو که به جاریت میدادی دیدم گفته که چه نقشه هاکشیدی زندگی من و دخترام خراب کنی. گفتم من نقشه کشیدم من حوصله خودم و زندگیم ندارم بیام زندگی دخترای تو خراب کنم. از این به بعد خدا و قرآن بین ما قًاوت کنه هر کس دروغ میگه خدا کمرشو بشکنه
ورژن های مختلف اما از یه منشا هستن ،خدایی جدا از شوخی حسادت زنانه باعث میشه یه جاری به خاطر خراب کردن موقعیت یکی دیگه دست به کارهای خطرناکی بزنه،که چی؟واقعا ادم باید شل مغز باشه که هی طرح و نقشه بریزه تا همنوع خودش رو خراب کنه
نمیدونم من شوهرم یه جنس برداشت آورد اصلا بازش نکردیم خراب بود برد عوض کنه طرف قبول نکرد شوهرم همینجوری جنس وگذاشت واومد فقط بهش گفت بود خدا بینمون حکم کنه منم گاهی فکر میکنم یعنی جوابش ومیگیره
من میخوام بخوابم لطفا یکی لایکم کنه فردا بیدار شدم بخونمش
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
نمیدونم من شوهرم یه جنس برداشت آورد اصلا بازش نکردیم خراب بود برد عوض کنه طرف قبول نکرد شوهرم همینجو ...
میگیره شک نکن
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
تو اون وضعیت و شرایط بد حاملگی و دعوای وحشتناکی که با شوهرم کرده بودم و این حرفای مادر شوهرم داشتم دیوونه میشدم تازه فهمیدم بله جاریم چه کثیفه، بازم از ترسی که شوهرم نفهمه من غیبت میکردم و بدتر نکنه چیزی بهش نگفتم فقط پیام دادم شستمش گفتم خجالت نکشیدی مثل خواهرم بودی تف تو صورتت ک از مشکلات من درد و دلای من و حرفام ک از سر ناراحتی و عصبانیت بود سواستفاده کردی بدون خدایی هم هست . ولی بدون من هیچ وقت یه کلمه از حرفات و جایی نگفتم همیشه تعریفتو کردم مشکلی نیست هم تو دروغ گفتی هم من .می میسپارمت بع خدا . بعدم از همجا بلاکش کردم حالشو نداشتم اصلا