2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست

نگو این جاری کثیف همه حرفامو فوشام ب خانواده شوهرم و شوهرم بدون اینکه دلیلش و بگه میرفته نشون برادر شوهرم و خانوادش میداده مادرشوهرم باهام یجوری بود خواهراش اصلا تحویل نمیگرفتم منم فکر میکردم شوهرم چیزی گفته میگفتم حالا و حامله ام چرا حمایت نمیکن نوشون مهم نیست براشون یکم باهام خوب باشن زورشون میاد از من چرا،  افسرده شده بودم دیگه ی روز ک با شوهرم دعوا بدی داشتم زنگ زد خانوادم هزار حرف نامربوط زد اینقدر کشیده بود مواد که رد داده بود دیکه منم همش میگم از خدا میخواستم میگفتم این بچه چه گناهی کرده یکی از دعاهامو این بود ک هیچ وقت بچه دار نشم تا شوهرم ترک کنه و زندگیم خوب بشه و جلو گیری داشتم قرص میخوردم، (با خانوادم بعد ۶ماه از عقد آشتی کردیم  ولی رفت آمد نداشتیم تلفنی یل من میرفتم دیر ب دیز)

گله از خدا ک چرا فراموشم کرده اینقدر عصبی بودم پیام دادم مادر شوهرم میخواستم هر چی از ذهنم میاد بگم تا خالی شم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من چهارتا جاری دارم نه مثل خواهریم نه دشمن الان هفت سال ازدواج کردم خداروشکر تا حالا باهم مشکل نداشتیم اونام باهم مشکل نداشتن پیش هم که باشیم اصلا حرف نمی‌زنیم فوقش چندتا جمله در مورد بچه ها بگیم اصلا هیچ کدوم هیچی نمیگن یا تو گوشی یا تی وی 

😐😐😐😐انقد برنامه ریخته و تو هیچی نفهمیدی؟؟؟؟چ چیزا!!!!!من هر چی بشه میزارم کف دست شوهرم ن ب شوری ...

شوهرم اعتیاد داشت نمیشد باهاش حرف بزنی آدم خاله زنکی هم نبود از خبرچینی متنفر بود و من پشت سر خانوادش با جاریم غیبت میکردم یا از ناراحتی حرف میزدم  فکر میکردم اونم مثل منه عقده کرده از خانواده شوهر . بعد ک دستش رو شر اینا رد فهمیدیم 

یا قرآن پیشاپیش تسلیت میگم عشقم مادرشوهرت بیشتر نتونسته پیسر بزاد    راز موفقیتش چی بوده؟؟ ...

سه تا دخترم داره 🤭😍 نمیدونم راز موفقیتش چی بوده ولی ماهه ماه هم خودش هم دختراش هم جاریام 😅

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه

بچه هاتااستارترتایپ میکنه البته بااجازه ش یه چیزبگم بچه هااگه یه فروشنده ای کلی پول ازشماگرفته باشه تایه جنس خوب تحویل بده امادست اخریه مشت اشغال تحویل بده چیکارمیکنید😔خیلی دلم گرفته

بچه هاتااستارترتایپ میکنه البته بااجازه ش یه چیزبگم بچه هااگه یه فروشنده ای کلی پول ازشماگرفته باشه ...

اون جنس چی بوده؟؟؟رک بهش بگو جنسش خوب نیست و پسش بده

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
اره سالم و جوونه فقط کمرش درد میکنه بخاطر سنش والا وضعشون ن خیلی خوب نبوده معمولی😊

خداروشکر والا اگه جوونای الان بودن باید میمردن از کم خونی وفقر ویتامین بچه های اونموقع هم مث بچه های الان خرج نداشتن که بخاطر اون تونستن ده دوازده تا بچه بزرگ کنن  پایدار باشن انشالا

لایک

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤