2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی کار خدا بود که من بهش بگم چون اینا همش نقشه بود که کاری کنه خانواده شوهرم فکر کنن من آدم خرابی هستم و میخوام از پدر شوهرم اخاضی کنم و زندگی خواهر شوهر مادرشوهرم خراب کنم دقیقا خود شیطانشو میخواست که فکر کنن منم.  تو این حین من فهمیدم ناخواسته بازدارم و داخل ۳ماهگی هستم. مادر شوهرم خانواده شوهرم ناراحت بودن من فکر میکردم از بدجنسی شدنه ولی چون نگران آینده اون بچه بودن میدونستن شوهرم اعتیاد داره. ولی جاریم میگفت اینا میسوزن چون جای پات سفت میشه بچه بیاد شوهرتم خوب میشه خلاصه که خیلی فوری واسمون عروسی گرفتن منم خیلی خوشحال بودم ب ارزوم رسیدم جاریم طوری طرح ریخته بود ک مطرح کننده عروسی بود ک همه فکر کنین چون این گفته و حرف زده واسه ما عروسی گرفتن و من خیلی ازش ممنون بودم.  تو حاملگی گوشی نداشتم ی مدت ازش بی خبر بودم  بخاطر اعتیاد شوهرم ک تو ترک بود و نمیتونست ترو کنه اخلاقش بد شده بود من خیلی عصبی د استرس شده بودم بچم همشگوشه شکمم جمع میشدشب و روز اشک و ناله تنها سرگرمیم درد و دل با جاریم بود

یه چی بگم مو به تنتون سیخ شه من ۸ تا جاری دارم 😵😵😵 با خودم میشیم نه تا 😬

یا قرآن پیشاپیش تسلیت میگم عشقم مادرشوهرت بیشتر نتونسته پیسر بزاد    راز موفقیتش چی بوده؟؟؟؟

😐😐😐😐انقد برنامه ریخته و تو هیچی نفهمیدی؟؟؟؟چ چیزا!!!!!من هر چی بشه میزارم کف دست شوهرم ن ب شوری تو ن ب بینمکی من 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼