2821
2789
عنوان

جاری پست

| مشاهده متن کامل بحث + 8205 بازدید | 175 پست

من اصلا نه از مادرشوهرم سراغشونو میگیرم نه اون ازشون حرفی میزنه ... اخه جاریهای من خیلی اهل رو گرفتن هستن اصلا جوری نیستن که بتونی باهاشون صمیمی شی .. الن دوساله و یکی یه ساله خونه خودشه حتی خونشونم نرفتم چون خیلی افکارا خاصی دارن ...مثلا برادرشوهرام حتی به ادم سلام نمیکنن

عوضی هر راهی میرم اخه ی ردی از این نکبت هست . ۲سال زندگیم حیف که با این ارتباط داشتم. عوضی فکر میکرد ...

باورت میشه ۵تا جاری دارم دو تاش تو راهه😂😂(مجردن دوتا از برادر شوهرام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگه نگی میرم از تایپکت بیرون تایپک اون دختره که خعلی تاکید داره وکیل و و از لحاظ معنوی و مادی خد ...

واییی دقیقن😂 

ب ولله فهمیدیم وکیله پرستیژش عالیه لایف استایلش خیلی دیفرنت شده تو این سالها 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
واییی دقیقن😂  ب ولله فهمیدیم وکیله پرستیژش عالیه لایف استایلش خیلی دیفرنت شده تو این سالها&nb ...

و اینکه با برادرش پنج سال قهره و درضمن چه وکیل بی کاریه تایپکاشو نگاه کن اکثر با یک روز تفاوت نوشته چی حوصله ی داره فک کنم‌یکی بگوزه میاد تایپک میزنه در موردش

و اینکه با برادرش پنج سال قهره و درضمن چه وکیل بی کاریه تایپکاشو نگاه کن اکثر با یک روز تفاوت نوشته ...

منو تگ کن ببینم😑

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
عوضی هر راهی میرم اخه ی ردی از این نکبت هست . ۲سال زندگیم حیف که با این ارتباط داشتم. عوضی فکر میکرد ...

جاری منم خیلی از اینکارا بدترش کرد حتی حلقه ازدواج شوهرمم دزدید ک بین من وخانواده شوهرم دعوا و تفرقه بندازه ولی من فقط واگذارش کردم بخدا و باهاش قطع رابطه کردم