2777
2789
عنوان

طرز درست کردن یک معجون لاغری

4552 بازدید | 11 پست

سلام خانم های گل و عزیز من میخوام اقدام کنم ولی دکتر گفت باید لاغر بشی. کسی معجون لاغری یا هر چیزی که به معده آسیب نزنه بلده و لطفا طریقه درست کردن و مصرف رو بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کن رژیم بگیر اگه فقط با یه معجون ادم لاغر میشد که خیلی خوب بود

بعضی معجون ها هستن

کالری نداره یا کمه

سیر کنندگی بالا داره

برلی کسایی که همیشه گرسنن

که طرف غذا زیاد و خوراکی نری

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نخور فقط، معجون نمیخاد دیگه، رژیم بگیر، روزی 1000-1300 کالری بخور کم کم لاغر میشی

چند تا از فامیل هام رژیم گرفتن و بعداز ترک رژیم از قبل هم چاق تر شدن ولی من رژیم دوست ندارم

همه دنیا نمیخورن لاغر شن

ما ایرانیا برا لاغر شدنم دنبال چیزی خوردنیم که لاغر شیم!

رژیم بگیر زیر نظر دکتر تغذیه.سر خود بخوای رژیم بگیری هم ب معدت آسیب میزنی همم رژیمتو ول کنی زود برمیگرده وزنت.

بعضی معجون ها هستن کالری نداره یا کمه سیر کنندگی بالا داره برلی کسایی که همیشه گرسنن که طرف غذا ...

لطفا اگه معجونی سراغ داری بگو. دختر عموم رژیم گرفت لاغر شده ولی الان ناراحتی معده داره من نمیخوام این مشکل واسه منم پیش بیاد

چند تا از فامیل هام رژیم گرفتن و بعداز ترک رژیم از قبل هم چاق تر شدن ولی من رژیم دوست ندارم

خب چون زود و غیر اصولی وزن کم کردن، بعدشم ول کردن دوباره برگشته، وگرنه با همین جوری خوردن آدم وزن کم نمیکنه، حتی اگه ورزش کنه، با قرص اینا هم بخای بری جلو هم کبد و کلیه و معده داغون میشه هم بعدش همونجوری که گفتی بدتر برمیگرده، خصوصا که میخای مادر بشی باید به فکر سلامتیت باشی

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
لطفا اگه معجونی سراغ داری بگو. دختر عموم رژیم گرفت لاغر شده ولی الان ناراحتی معده داره من نمیخوام ای ...

راستش چند روز پیش دکترم تو اینستاش یدونه گزاشته بود

تو مطبش درست کرد😁

قراره بیشتر بزاره فعلا نزاشته

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا