2777
2789
عنوان

کیا سخت لاغر میشن و پایه رژیم سختن؟

1001 بازدید | 19 پست

من انقدر رژیم گرفتم دیگه بدنم عادت کرده نه با کالری شماری نه با کتوژنیک نه با ورزش وزنم کم نمیشه 

و ده کیلو اضافه وزن دارم می خوام خیلی زود کمش کنم

می خوام از فردا رژیم خیلی خیلی سخت بگیرم مثلا فقط خرما بخورم یا ساقه طلایی 

اگه کسی پایه بود بگه با هم بگیریم یا گروه لاغری بزنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رژیم بدتر اسیب میزنه چون مغز ما هنوز انقدر تکامل نیافته و فکر میکنه ما هنوز غار نشینیم

بدنو میبره تو حالت قحطی و بدن هر چی میخوری رو ذخیره میکنه به عنوان چربی که زنده بمونه

از طرفی سوخت و ساز بدنو میاره پایین و خستگی مفرط و خواب ایجاد میکنه که زنده بمونی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

منم طی سالها رژیم متابولیسمم به شدت پایینه ولی تونستم بازم با رژیم و ورزش ۳کیلو اضافه وزن توی کرونا رو کم کنم

رژیم اصولی بگیر ماهی ۲کیلو هم کم کنی ۵ماهه نتیجه میگیری بدنتم کمبود پیدا نمیکنه 

عزیزم‌ ی رژیم شوک بگیر‌ از استاپ دربیای 

بعد باز رژیم‌عادی بگیر‌ رژیم سخت دوباره برمیگرده 

منم از بس رژیم گرفتم‌ ول کردم سخت بود برام 

الان رژیمم‌ خیلی معمولیه‌اونقدر سخت نیست عالی دارم‌ وزن کم میکنم

عزیزم‌ ی رژیم شوک بگیر‌ از استاپ دربیای  بعد باز رژیم‌عادی بگیر‌ رژیم سخت دوباره برمیگرده ...

من یه مدتی پر‌خوری کردم وزنم ۴ کیلو رفت بالا بعدش هرژیم معمولی گرفتم اصلا کم‌نشد

ورزش کردم کم نشد

دیگه مجبورم به خودم فشار بیارم

چون قبلا تجربشو داشتم