2777
2789

دیروز بعداز چند ماه قرار شد منو کوچولو رو ببره گردش ی جا رفتیم ک ی قنات مانند بود و ما اونجا بودیم ک دیدم ی زنو شوهر همسن خودمون اومدن و اناهم بچشون مث ما کوچیک بود 

بعد متوجه نکاهای شوهرم شدم ب اون خانوم‌شدم بروی خودم نیوردم رفتیم ی جای خلوت رو گیر اوردیم و دوباره متوجه نکاهای شوهرم ب اون خانوم شد 

منم‌گزاشتم ی دل سیر نگاش کنه(من بابام فوت کردع نزدیک سالگردشم ب حدی دلم میگیره ک میخوام بمیرم)

حالا بچها اون خانوم موهاشو سبز کرده بود میشه مال اون بود؟؟؟ 

من قبلا یکسال پیش موهامو با اسپری سبز میکردم و شوهرم خییییلی دوست داشت دیگ بعدازون  ی جریاناتی پیش اومد بین منو شوهرم  اختلاف افتاد و باعث شد ک خونوادش هی بگن فلانی موهاشو ابی کرده و مسخرش کنن مثلا ی زن دیگ رو میگفتن همین باعث شد ک من دیگ موی فانتزی رنگ نکنم 

میگن موهامو رنگ کنم؟

اون خانوم جالبه متوجه نگاهای سنگین شوهر من شد و بازاومد دقیقا روبروی شوهرم هی فرت فرت باشوهرش عکس میگرفتن

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

اکثر مردا همینن چشم چران

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی به کنار،دلم گردش رفتن خواست یه جایی مث قنات ک شمارفتین😭😭😭😭لعنت به ویار ک از اول شهریور منو انداخته گوشه خونه ای خدا شکرت ولی روحیه برام نمونده پوسیدم دیگه😔

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
به خودت برس امانه طوری که خیلی باعث جلب توجه شه،امان ازنگاه هیزمردا

اتفاقا  احساس کردم باید جلب توجه کنم  تا شوهرم درک کنه زن خودش چه زیباست 

رفتم تو اینه ماشین نگاه ب خودم کردم و اون زنه رو مقایسه کردم با خودم دیدم نه زیبای صورت من نه زشتی صورت اون 

چی بگم والا شاید خوشتیپ بود 

همه چی به کنار،دلم گردش رفتن خواست یه جایی مث قنات ک شمارفتین😭😭😭😭لعنت به ویار ک از اول شهریور من ...

من بد ویار بودم تا 7ماه کرونا هم بود؟بارداریم الان دخترم یه ماهشه هنوز ازترس کرونا جایی نرفتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اتفاقا  احساس کردم باید جلب توجه کنم  تا شوهرم درک کنه زن خودش چه زیباست  رفتم تو ای ...

اگر رنگ موسبز دوست داره خب بکن چی کار حرف مردم داری نظر شوهرت مهمه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم مردا همینن شوهر منم همینه اگه حساس باشی بیشتر لج میکنن 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

امان از بی حجابی خانم ها، امان از خوداراییشون برا بیرون خانه!

اگه ما زن ها بهم رحم کنیم دل همدیگه رو به درد نمیاریم.

اگر همه زنا پوشیده بیان بیرون ایا چیزی وجود داره تا برای مردا جلب توجه کنه؟؟

من بد ویار بودم تا 7ماه کرونا هم بود؟بارداریم الان دخترم یه ماهشه هنوز ازترس کرونا جایی نرفتم

منم تو حاملگی نباید جایی میرفتم زاییدم خوردیم ب کرونا الان بلداز چند ماه ی جا رفتیم

امان از بی حجابی خانم ها، امان از خوداراییشون برا بیرون خانه! اگه ما زن ها بهم رحم کنیم دل همدیگه ر ...

حرفت خوبه ولی جای درستی نگفتی الان یه عده میان میخورنت.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
منم تو حاملگی نباید جایی میرفتم زاییدم خوردیم ب کرونا الان بلداز چند ماه ی جا رفتیم

شما نوزاد داری الان ؟