2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم گردش شوهرم هی ب ی زن دیگ نگا میکرد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 83 پست

عزیزم اشتباهت اینه ک ب دل خانواده شوهر میگردی ن شوهرت...خانواده شوهر منم دوس دارن باحجاب باشم و طبق سلیقه ی اونا بپوشم اما شوهرم ن

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
دیگ نمیشه عزیزم  همه تفکرات مث هم نیست  من  اقام  ی شغلی داره ک الان با همه همک ...

عزیزم منم همینو میگم، میگم شاید یه زن زیبا نباشه، شاید یه زن وقت نکرده بخاطر فشاری که روش بوده بخودش برسه، شاید پول نداره بخودش برسه......

ولی اگه همه زن ها خودشون رو بپوشنن و در بیرون خانه جلوه گری نکنن، مردا توجهشون جلب نمیشه که چرا فلان زن اینقد به خودشون رسیده ولی زن من اینطور نیس و حسرت بخورن

من خودم به شخصه با ارایش شده برای عروسی، مهمونی رفته باشم بیرون، واقعا نگاه ادما روی خودم رو بیشتر احساس میکنم و هیچ وقت این سبک رو برای بیرون رفتن همیشگیم از خونه انتخاب نمیکنم با اینکه میل به زیباتر دیده شدن در همه هس، ولی از اینکه چشم مردی رو متوجه خودم کنم ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحث من و شما بیهوده اس چون دیدگاه و معیارهای ما از ریشه و اساس باهم متفاوته چیزی که شما معیا ...

بله من هدفم از اینکه وقت گذاشتم و اینا رو نوشتم فقط شخص شما نبودین، کسایی که اینا رو میخونن بخوبی میتونن قضاوت و نتیجه گیری کنن.

اعتقادات هرکس برمیگرده به میزان مطالعش و اینکه چقدر دنبال حقیقته

و خدا هم بازپرس نهایی هس

کسی شما رو به سخره نگرفت و من همیشه در صحبتام احترام طرف مقابلم رو حفظ میکنم حتی وقتی کاملا عقایدمون متضاد هس

خداوند دین رو بوسطه پیامبر رحمتش فرستاده و قوانینی که منجر میشه ما راحتر زندگی کنیم رو گفته

اثبات وجود خدا، نبوت پیامبرش ص و احکام دینش قابل تحقیق هس، اگر کسی خدا و پیامبر ص و دین اسلام رو قبول کرد خودش رو ملزم به رعایت احکام میدونه و به ارامش میرسه اگرنه اجباری در دین نیس و خودش میدونه و خداش

من با حفظ پوششم حداقل وظیفه خودم رو در جامعه رعایت میکنم و باعث به درد اوردن دل هم نوع خودم نمیشم، نه پیش خدا شرمندم نه حق الناس گردنمه.

وا چه حرفا!!!!

میگم بسشتر مردا نگفتم همشون

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
خداروشکر گلم الهی همیشه سلامت باشه دخترت عزیزم بعد ک ویارت تموم شد ماه های اخر بارداریت وزن اضافه ک ...

اره من هفت کیلو چاق شدمدیگه کلا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه گلم من قبلا هم چاق نبودم ۵۹کیلوبودم الان شدم ۵۱کیلو اول ازهمه هم صورتم لاغرمیشه البته قبلاهم لاغ ...

انشاللع برمیگیردی 

اب میتونی بخوری؟اب و سبزیجات مانع کوچک شدن صورت میشه  صبحا ی کاسه ژله هم بخوری معجزه میکنه

میفهممت من خودمم صدرت خیبی زود کوجک میشه کلل 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
انشاللع برمیگیردی  اب میتونی بخوری؟اب و سبزیجات مانع کوچک شدن صورت میشه  صبحا ی کاسه ژله ...

انشالله.اب نه تهوعمو بدترمیکنه فوری بالامیارم بجاش هندونه میخورم هرروز،اون باعث میشه تشنه نشم خیلی خوبه..

صبحا متاسفانه تهوعم بیشتره 😭😭

اه صورت ک لاغرمیشه ادم کلا ازقیافه میفته زشت میشع

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
انشالله.اب نه تهوعمو بدترمیکنه فوری بالامیارم بجاش هندونه میخورم هرروز،اون باعث میشه تشنه نشم خیلی خ ...

اره من صورتم الان بخاطر بیخوابی شبانه اینقد کوچک شده پای چشمامم گووود و زیرشون سیاه اینقد مسن میزنه صورتم.

همزمات با من اون دوتا خاهرامم زاییدن هیچکدومشون زیر چشمشوت گودو سیاه نیست

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
اره من صورتم الان بخاطر بیخوابی شبانه اینقد کوچک شده پای چشمامم گووود و زیرشون سیاه اینقد مسن میزنه ...

وای خیلی بدههه😔😔نی نیت چن ماهشه؟؟بارداری و زایمان کلا سختیاش یه طرف،این بیخوابیای بعدزایمان هم یه طرف بخدا

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘