2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم گردش شوهرم هی ب ی زن دیگ نگا میکرد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 83 پست
مشکل نه رنگ موی اون خانمه نه تیپ خوبش نه احیانا تیپ و ظاهر شما مشکل فقط و فقط از همسر شماست که مف ...

چطوره شما به چشم پاکی آقایون  اعتقاد دارید ولی به جلب توجه نکردن خانوما اعتقاد ندارید!!!

به نظرتون خودخواهانه نیست؟؟!!

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
شوهر من ب شدت دوستداره بیرون باهاش میرم زیبا باشم اونو چکار کنم

عزیزم شما خودتو برای همسرتون بینهایت زیبا کن

من روی صحبتم با جامعس، اگه همه ما زن ها مقید به پوشش بودیم، ارامش زندگیامون بیشتر بود، من خودم خیلی خوداریی رو دوست دارم و واقعا زیباترم میشم ولی همیشه بیرون در نهایت پوشیدگی میرم همیشه میترسم نگاه مردی بخواد بهم خیره بشه، احساس گناه میکنم، وقتی از این تاپیکا میخونم واقعا دلم میشکنه، دین ما راه حلش رو به ما داده، کاش همه به همدیگه کمک کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد ک هیز باشه هرکارم بکنی وب سازش برقصی بازم هیزه شما الان اگ رنگ کنی باز اگ هیز باشع ب ی زن دگ نیگا میکنه نمیشه ک باز خودتو شکل اون کنی،صدرصد شوهرای ماهم همه چیزشون باب میلمون نیس درسته ک عین خودشون رفتار کنیم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
وای میفهممت یعنی خیلی بده من ک  شدم پوست واستخون😭کی میشه این کابوس تموم شه راحت شم

منم به شدت لاغر شدم جالبه بدونی اون دوماه ویار نداشتم سوزش معده داشتم ..خدارو شکر الان دختر م  یه ماهشه همه اونا فراموش شده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چ مسخرست خصوصا زور میزنی براش ی بچه میاری همون  بچه از ریخت میندازتت بعد مردت فک نمیکنه بابا بچ ...

من بچه رو خودم اندازه دنیا دوست دارم از این وجه ب بچت نگاه نکن

مردا کلا همشون این کرم و دارن چ پاک پاکش چ دیگه اونایی ک سابقه دارن ی روحیه سیر ناشدنی دارن شوهر من از خانومای رو فرم جینگول پینگول خوشش میاد اما نمیزاره من ب خودم برسم اینا مشکل روانیه 

مردی که هیزه با چادر و پوشیه هم باشی کار خودش رو میکنه تو این مملکت مرد هر غلطی بکنه میندازنش گردن ...

عزیزم قبول دارم ادم مربض همیشه مریضه

ولی خیلی از مردای ما واقعا مریض نیستن، زن ها جوری خودشون رو درست میکنن که من که زنم توجهم جلب میشه، چه برسه به مرد که زن براش جذاب تره.

نه میشه کل تقصیرو گردن مرد انداخت نه زن

هر کدوم جای خود زن به سهم خودش بایدکاری کنه که مردش نیاز جنسی شو خارج از خونه دنبال نکنه مرد هم باید پای بندزندگی مشترکش باشه و چشم به از غیر زنش نداشته باشه

چرا بهش نگفتی ؟؟ چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی ؟ 

حرفاتو بهش بگو هرچی ناراحتت میکنه رو بگو 

بزار بفهمه متوجه اینکار زشتش شدی و چقدر بهت برخورده 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

والا من که خانومم به همه نگاه میکنم

تعهد در ازدواج به معنی کور و کر شدن در اجتماع نیست !!!

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
عزیزم شما خودتو برای همسرتون بینهایت زیبا کن من روی صحبتم با جامعس، اگه همه ما زن ها مقید به پوش ...

متأسفانه یه سری ها نمیخوان قبول کنن حجاب داشتن برای خودمون خوبه...

البته شاید این مسيله درست براشون تو ذهنشون حلاجی نشده باشه...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
مردی که هیزه با چادر و پوشیه هم باشی کار خودش رو میکنه تو این مملکت مرد هر غلطی بکنه میندازنش گردن ...

منم چادریم ولی وقتی میرم بیرون اونایی که زناشون بی حجابن بیشتر نگام میکنن🥺

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
شوهر من کاری به زرد وابی نداره کلاا نگاه میکنه

مردا نگا میکنن عزیزم  چون زنا بعضیا خیلی جلب توجه میکنن  من ک زنم نگاهشون میکنم چ برسخ ب مردا

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
کاش یه بار برای همیشه یاد بگیرید مودبانه حرف زدن چه جوریه می خورنت یعنی چی؟! شما نظرت با هرکی مغای ...

باشه شما خوبی دیگه ریپ نکن😊

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.