مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
خب اونجا صددرصد میگن جنسیت رو .دیگه الان وقت انومالیت شده
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
کار اشتباه میکنی غربالگری حتما برو نمیخام بترسونمت یکی از دوستام دو قلو داشت غربال گری اول رفتم گفتن سالمه غربالگری دوم رفت گفتن یکی از بچه ها از کمر به پایین فلجه یکی دیگه ش سالمه بعد دید نمیشه تااخر عمر بچه فلج جمع کنه رفت پزشک قانونی مجوز گرفت سقطشون کرد الان چند ساله نمیتونه باردار بشه
خب مثلا مشخص بشه خدایی نکرده مشکل داره اونوقت باید سقطش کنم.... هیچوقت چنین گناهی نمیکنم
انشاالله سالم.گناه زمانی محسوب میشه که از قصد سقط کنی.اگر خدایی نکرده بچه ای سالم دنیا نیاد پدر ومادر تا اخر عمر درد میکشن و بچه هم یک عمر باید ناقص زندگی کنه