2777
2789
حرفتونو هضم نميكنم اصن اگه بچه خداي نكرده يه كم معلوليت داشته باشه هم خود مادر هم بچه تا اخر عمر زجر ...

مشکل خودتونه که هضم نمیکنید.این دیگه بستگی به این داره چقد وجدان داشته باشید و دینداری براتون مهم باشه. بچه ی معلول هم حق زندگی داره. مطمئنم باش خدا از من و تو هم عاقلتره هم مهربونم تر.پس نیاز نیست دایه مهربان‌تر از مادر بشیم و با حماقت بچه بکشیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم جدا از این بحث ها غربالگری جز واجبات بارداریه  دیگه حالا ک خدا بهت لطف کرده و یه نی نی تو دلته واجبات رو حتما انجام بده تا استرس هم نداشته باشی 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
نوه عموم بابام یه پسر ۲۹ ساله هست که عقب ماندگی ذهنی داره ، خب اون سالها انومالی و این چیزا نبود ، ب ...

خب میبینی چقد هم مادر هم پسر چقد ناراحتن الان اون مادر یک روزی نباشه اون پسر به دست کی میدن خدا عقل داده بعضیا فکرشون خیلی قدیمیه خب نرن سونو همون خونه به دنیا بیارن کسی طرز فکرش پایینه همینه دیگه

والا خود علما هم بچه شون ناقص باشه سقط میکنن. علما که این حرف میزنن  چه دلیل منطقی برای داشتن ی ...

این حکم خداست نه حکم علما.و ما با عقل ناقصمون دنبال دلیل منطقی میگردیم براش.علم پیشرفت کرده؟ لازمه بدونید چیزی که 1500سال پیش قرآن درباره خیلی مسائل علمی گفته علم ناقص بشر تازه بهش رسیده... پس به علم ناقص اینقدر اتکا نکنید و به بهانه علم آخرت رو فدای دنیا نکنید.

این حکم خداست نه حکم علما.و ما با عقل ناقصمون دنبال دلیل منطقی میگردیم براش.علم پیشرفت کرده؟ لازمه ب ...

حرف زدن در این مورد باشما نتیجه نداره.موفق باشی  

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خب میبینی چقد هم مادر هم پسر چقد ناراحتن الان اون مادر یک روزی نباشه اون پسر به دست کی میدن خدا عقل ...

خدا همونطوری که اون مادر رو سر راه بچه قرار داد. اگه مادر نباشه هم می‌دونه چطور بچه رو محافظت کنه.نکنه فکر کردین این ماییم که از بچه مراقبت میکنیم و تر و خشک میکنیم؟ نه ما فقط وسیله این همین

مشکل خودتونه که هضم نمیکنید.این دیگه بستگی به این داره چقد وجدان داشته باشید و دینداری براتون مهم با ...

ببین برو تو غار به دنیا بیار فکرت خیلی پایینه همین شیخها عقلشون از تو بیشتره والا باتو حرف زدن آب در هونگ کوبیدنه

اگه نمیخوای بری دیگه چرا تاپیک زدی؟اینجا همه مادرها میرن غربالگری و... میخوای سنتی باشی پس صبر کن دن ...

والا من اصلا بحثم غربالگری نبود.این حرفهای من مطابق به روز ترین اطلاعاته.سنتی به کسی میگن که از مغز خودش مدد نمیگیره و هرکار که بقیه میگن بی چون و چرا انجام میده. مث الان که بی چون و چرا همه به حرف دکترا گوش میدن. و اصلا خودشون فکر نمیکنن

ببین برو تو غار به دنیا بیار فکرت خیلی پایینه همین شیخها عقلشون از تو بیشتره والا باتو حرف زدن آب در ...

چرا عصبانی شدی؟ چون گفتم وجدان نداری؟؟خب خودت بشین فکر کن ببین کشتن یه جنین تو شکم مادر که هم قلبش میزنه هم روح تو بدنشه چه فرقی با کشتن یه فرد بالغ داره که اونم قلب و روح داره؟ از نظر پزشکی نه از نظر انسانی که همه در یه سطح هستن. عزیزم شما به من بگو غار نشین.ولی حقیقت عوض نمیشه.بازم کشتن جنین گناهه و دیه داره

وقتی کسی متوجه نمیشه الکی وقتمون هدر ندیم وقتی دولت مجوز میده دیه نداره در ضمن به نفع خود بچهه یک عم ...

کاش خودت هم سقط میکردن. مثلا جای اون بچه سالمه بودی که دوستت سقطش کرد... چه حسی بهت دست میده از این حرفم؟؟

واقعا منم چنین نظری ندارم.نصیحت و دلسوزی هم بیفایده اس

عزیزم بعضی دلسوزی ها دلسوزی خاله خرسه ست.

حرفهای منم جای بحث طولانی داره و هیچکدومش نظر شخصیم نیست که کسی بخواد دلسوزی کنه.

پشت همه این ها دلیل و به قول شما منطق خاصی هست.که البته باید گوشی برای شنیدنش باشه

رفت پزشک قانونی مجوز گرفت وقتی دولت مجوز میده دیگه دیه نداره ولی به نظرم بهتر سقط شدن به نفع خود بچه ...

از نظر دینی سقط بچه بیمار و یا حتی حرام اده گناهه و دیه داره میخای برو تو احکام ببین

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

پيامبر صلي الله عليه و آله :اَرْبَعَةٌ تَلْزَمُ كُلَّ ذى حِجىً وَ عَقْلٍ مِنْ اُمَّتى، قيلَ: يا رَسولَ اللّه ِ، ما هُنَّ؟قالَ: اِسْتِماعُ الْعِلْمِ، وَ حِفْظُهُ، وَ نَشْرُهُ وَ الْعَمَلُ بِهِ؛

چهار چيز بر هر عاقل و خردمندى از امّت من واجب است. گفته شد: «اى پيامبر خدا! آنچهار چيز كدام اند؟». فرمودند: «گوش فرادادن به دانش، نگهدارى، نشر و عمل به آن».[تحف العقول، ص ۵۷]