2777
2789
برای حذف تاپیک، روز های زوج لینک تاپیک رو در ساعات مشخص (10:30 تا 12 یا 14 تا 15) برای نی نی یار توی ...

ممنونم ولی بلد نیست برای نی نی یار بفرستم.چطور اکانتشون سرچ کنم

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم عزیزم اکانت نی نی یار (niniyar) هست

شرمنده خیلی میپرسم یکی از تایپیک ها عکس گذاشتم بلد نبودم حذف کنم موندش.الان نی نی یار و کدوم قسمت سرچ کنم؟

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
شرمنده خیلی میپرسم یکی از تایپیک ها عکس گذاشتم بلد نبودم حذف کنم موندش.الان نی نی یار و کدوم قسمت سر ...

خواهش میکنم عزیزم💛

برای اون تاپیکت نی نی یار رو تگ کن

برای تگ کردن

اول @ رو بذار

بعد تایپ کن (niniyar)

از داخل لیست نی نی یار رو انتخاب کن

باید آبی بشه

🖤🥀🕊

شرمنده خیلی میپرسم یکی از تایپیک ها عکس گذاشتم بلد نبودم حذف کنم موندش.الان نی نی یار و کدوم قسمت سر ...

برای عکس باید niniyar تگ کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.💖💗
ممنونم ولی بلد نیست برای نی نی یار بفرستم.چطور اکانتشون سرچ کنم

سلام

بالای صفحه بنویسین niniyar

همون جا که علامتی شبیه ذره بین داره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.💖💗