2777
2789
مجوز پزشکی صادر میشه.خدای نکرده یک مادرببین یک عمر بچه اش کور یا لال و درد میکشه که بدتر

مگه بچه های کور و کر حق زندگی ندارن؟؟ واقعا ما آدمها گاهی پست تر از حیوان ها میشیم...خیلی از این کور و کرها الان اینقدر موفق شدن توی جامعه و باعث افتخار مملکت شدند که ما سالم ها یک دهم اونها به درد جامعه نخوردیم. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مجوز پزشکیه چیه؟؟؟؟؟مگه پزشک درس دین خونده؟این حرفا چیه؟ فقط یک کسی که احکام دین رو خونده باید بگه ا ...

والا خود علما هم بچه شون ناقص باشه سقط میکنن. علما که این حرف میزنن  چه دلیل منطقی برای داشتن یک بچه ناقص دارن که یک عمر حسرت بکشه و محتاج کسی باشه

الان علم پیشرفت کرده پس قانونی هست و گرنه کل دنیا این کار نمیکرد.یعنی همه دنیا اشتباه میکنن علما درست میگن 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
رفت پزشک قانونی مجوز گرفت وقتی دولت مجوز میده دیگه دیه نداره ولی به نظرم بهتر سقط شدن به نفع خود بچه ...

خخخخخخ چه فتوا هایی از خودتون صادر میکنید😂😂😂😂

بدبختا تو گردنشونه دیه اون بچه ها.حالا پس بشینه تا خدا بهش بچه بده.

حرفتونو هضم نميكنم اصن اگه بچه خداي نكرده يه كم معلوليت داشته باشه هم خود مادر هم بچه تا اخر عمر زجر ...

نوه عموم بابام یه پسر ۲۹ ساله هست که عقب ماندگی ذهنی داره ، خب اون سالها انومالی و این چیزا نبود ، بچه اولشون هم سالم بود 

از همون دنیا اومدنش ظاهرش معلوم بود مشکل داره 

پسریه که می تونه کارای شخصیشو کنه 

اما خب حرکات غیرارادی دست و پا و سر داره و ...

چندسال پیش بردنش دکتر عقیمش کردن که مشکل ساز نشه 

مادرش خیلی اوقات میگه تنها درد و غصه ام این بچه هست که یه روز من بمیرم باید چیکار کنه و دست کی سپرده بشه 

والا خود علما هم بچه شون ناقص باشه سقط میکنن. علما که این حرف میزنن  چه دلیل منطقی برای داشتن ی ...

وقتی کسی متوجه نمیشه الکی وقتمون هدر ندیم وقتی دولت مجوز میده دیه نداره در ضمن به نفع خود بچهه یک عمر عذاب بکشه همه دولت ها اینکار میکنن سقط در صورتی گناهه بچه سالم باشه از عمد سقط کنن 

نوه عموم بابام یه پسر ۲۹ ساله هست که عقب ماندگی ذهنی داره ، خب اون سالها انومالی و این چیزا نبود ، ب ...

اره هم مادرش غصه ميخوره هم پسره يه سريا هم با ندونم كاري و تصور اشتباه ميگن دس توي كار خدا نبايد اورد