2777
2789
من 21سالم بیشتر نیست.سابقه بیماری خاصی نه خودم نه همسرم نداریم.تغذیه مون هم سعی میکنیم سالم باشه همی ...

بازم شما برای اطمینان خاطر برو که دراینده به مشکل نخوری . 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
گناهی نیس حتی دولت مجوز میده ولی تااخر عمرت باید جمعش کنی حالا انشاا.... سالم باشه ولی ریسک نکن

عزیزم این حرفو از کجا آوردی که گناه نیست؟؟ همین الان تو نت سرچ کن،نظر عالمای دین رو راجب سقط بخون.میبینی که گناهه....معلومه که کشتن یه انسان گناهه...دیه هم داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم باردار نشدنش بخاطر اینه که بچه های بی گناه رو زده کشته...و جای خدا تصمیم گرفته.مطمئنن اگر توبه ...

دیگه خودت میدونی منم باردارم ولی حتما غربالگری هام میرم دوستم زن شوهر سالم بودن هیچ بیماری نداشتن حتی رفتن چکاپ گفتن سالمی نمیدونم از کجا فلجی آمد هیچ وقت من ریسک نمیکنم 

عزیزم این حرفو از کجا آوردی که گناه نیست؟؟ همین الان تو نت سرچ کن،نظر عالمای دین رو راجب سقط بخون.می ...

وقتی عیب داره مشکل داره دولت هم مجوز میده دو روز دیگه از پسش بر نیای بیشتر گناهه حالا انشاا... سالم باشه تصمیم باخودت 

من 21سالم بیشتر نیست.سابقه بیماری خاصی نه خودم نه همسرم نداریم.تغذیه مون هم سعی میکنیم سالم باشه همی ...

من نمیگم بچه مشکلی داره.خود منم مشکلی ندارم نه خودم نه همسرم اما غربال گری رو حتما بهترین جای ممکن میرم و رفتم

اینجوری خیالت راحت میشه.دوست نداری میتونی نری اما الان همه مادرها میرن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ان‌شاالله سالم.گناه زمانی محسوب میشه که از قصد سقط کنی.اگر خدایی نکرده بچه ای سالم دنیا نیاد پدر وما ...

به هر حال سالم یا تا سالم ما حق نداریم یک انسان رو از حق طبیعی زنده بودن که خدا براش مقدر کرده محروم کنیم. زمانی که روح در بدن جنین دمیده میشه یک انسان محسوب میشه و کشتنش قتل هست و دیه داره.بهش میگن قتل نَفْس

الهی دلم گرفت  حالا بعد سقط معلوم شو واقعا فلجه؟

هرجا رفت گفتن فلجه دوستم گفت من به دنیا بیارمشون نتونم جمعش کنم تااخر عمرش مجبور میشم بدم به بهزیستی عذاب وجدان میگیرم خیلی گریه کرد همه چی خریده بود واسشون ولی میگفت نمیتونم تااخر عمر یک پسر فلج جمع کنم خودشم عذاب میکشه

کار اشتباه میکنی غربالگری حتما برو نمیخام بترسونمت یکی از دوستام دو قلو داشت غربال گری اول رفتم گفتن ...

خیلی متاسفم برای این دوستتون که حتی به بچه ی سالمش هم رحم نکرد. تا آخر عمر اگر خدا بهش بچه نده بخاطر ظلمیه به اون طفل معصوم هاکرد.

واقعا خودخواهیه

به هر حال سالم یا تا سالم ما حق نداریم یک انسان رو از حق طبیعی زنده بودن که خدا براش مقدر کرده محروم ...

مجوز پزشکی صادر میشه.خدای نکرده یک مادرببین یک عمر بچه اش کور یا لال و درد میکشه که بدتر

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
هرجا رفت گفتن فلجه دوستم گفت من به دنیا بیارمشون نتونم جمعش کنم تااخر عمرش مجبور میشم بدم به بهزیستی ...

خدا در وجودش دیده بود توانشو که بهش بچه ها رو داد.ولی با سقط کردنشون ثابت کرد که لیاقتش رو نداشت

مجوز پزشکی صادر میشه.خدای نکرده یک مادرببین یک عمر بچه اش کور یا لال و درد میکشه که بدتر

مجوز پزشکیه چیه؟؟؟؟؟مگه پزشک درس دین خونده؟این حرفا چیه؟ فقط یک کسی که احکام دین رو خونده باید بگه اینکار درست هست یا نه. پزشک فقط درس پزشکی خونده.همین.... و اصلا هم براش مهم نیست که گناه هست یانه

الهی دلم گرفت  حالا بعد سقط معلوم شو واقعا فلجه؟

رفت پزشک قانونی مجوز گرفت وقتی دولت مجوز میده دیگه دیه نداره ولی به نظرم بهتر سقط شدن به نفع خود بچه شد باخودم تصور می‌کنم بچه بزرگ بشه مرد کامل بشه نتونه بره دستشویی یا از پس کارهاش برنیاد چقد عذاب میکشه مادر پدر تااخر عمر باهاش نیستن این میمونه یک عمر تنهایی 

مجوز پزشکیه چیه؟؟؟؟؟مگه پزشک درس دین خونده؟این حرفا چیه؟ فقط یک کسی که احکام دین رو خونده باید بگه ا ...

حرفتونو هضم نميكنم اصن اگه بچه خداي نكرده يه كم معلوليت داشته باشه هم خود مادر هم بچه تا اخر عمر زجر ميكشن اين چه حرفيه اخه

من امروز بتام با ۵روز تاخیر ۴۲۱۳بود ..کی برم سونو ؟؟

مبارکه اگه مشکل خاصی مثل درد شدید همراه با لک‌نداری وایستا تا ۷ ۸ هفته

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد