2789
عنوان

🎼🎵مشاعره اهنگ 🎵🎼

| مشاهده متن کامل بحث + 5048 بازدید | 953 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته جهانی که تو اون پول و نژاد ...

امشب پر از گریه م 

همیشه فکر میکردم قوی هستم ولی امشب خلافش بهم ثابت شد 

یکی از آرزوهام اینه که یه روز رو بدون درد سپری کنم 

چرا خدا فکر میکنه من آرزوم اینقدر بزرگه که جنبه ی برآورده شدنش رو ندارم؟

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
داری توجیه میکنی 😒 بچه ست خو  قابلمه بده بهش بازی کنه اون جدیدا که خریدی 🤕😂

😢😢😢😢😢حیف قابلمه های خوشگلم امروز ماهی تابه گرفتم😐😐😆🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
هوم من شاید بخوابم دیگه

شبت بخیر نفس😍💋

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نفیسسی کیییی برگشتی😍💔  من سایت نبودم متوجه نشدم

حانی۰وای جیگررر

😂 فقط اون تیکه گه میگی امیررررر مامااااااان 😌 اوووواَ اوووواَ

عصبیم کنه اینجوری صدا میکنم😆خوبه بخدا خدایا شکرت رو امیر کنترل اعصاب دارم

امشب پر از گریه م  همیشه فکر میکردم قوی هستم ولی امشب خلافش بهم ثابت شد  یکی از آرزوه ...

اول فکر کردم شعر هست داشتم با ریتم میخوندم

همه ما بعضی وقت ها دلمون میگیره ولی باید مدیریتش کنیم و بهش پر و بال ندیم تغییر میتونه خیلی کمک کنه حتی مثلا یه قدم زدن ساده یا خرید کردن یا هر چیزی که حالمون رو بهتر کنه

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
اول فکر کردم شعر هست داشتم با ریتم میخوندم همه ما بعضی وقت ها دلمون میگیره ولی باید مدیریتش کنیم و ...

گرفتگی دل وقتی گفته میشه بعضی وقتا ، اتفاقا خیلی دلنشینه 

ولی وقتی همیشگی بشه ، اون موقع اسمش میشه درد 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اول فکر کردم شعر هست داشتم با ریتم میخوندم همه ما بعضی وقت ها دلمون میگیره ولی باید مدیریتش کنیم و ...

هنوز این خانه غمگین و هنوز انگار پاییز است

هنوز این کوچه از یاد غم دیروز لبریز است

نه یک لبخند نه باران، نه حتی اشک می‌خواهم

که در چشمان من هر چیز این دنیا غم‌انگیز است

مخواه از من بگویم واژه‌ها در واژه دردم را 

که هر اندازه دردم پیش چشمان تو ناچیز است

چه حال مبهمی دارم، وَ این خوب است پایانش

دلم از یاد تو، از فکر تو در حال پرهیز است

اگر در خاک دارم ریشه و همسایه‌ی خارم

اگر چه شاخ و برگم با تب طوفان گلاویز است

"غزل­بانویم" و می‌آورم فصل بهاری را

که از باران اشکم لاله و آلاله سرریز است