2777
2789
عنوان

نمک برای مو

32108 بازدید | 35 پست

خانوما من ازدکترخیراندیش شنیدم ک میگفتن محلول اب ونمک بریزین روموهاتون وبعد از۳دیقه بشورین کسی بوده ک استفاده کرده‌ونتیجه داده باشه واسه پرپشتی؟؟

من واسه لایه برداری کف سر زدم😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده نکردم، ولی منم شنیدم که خوبه. ترجیحاً نمک دریا باشه. میتونید یه مقدار بریزید توی شامپو و با همون سر رو بشورید. 

البته بار اول تست کنید که خدای نکرده براتون مشکلی پیش نیاد. توی طب سنتی هر راه درمانی برای هر کسی جواب نمیده، باید ببینی باهات سازگاره یا نه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
این همونه که میگفت روغن بنفشه واسه کرونا خوبه🤣

روغن بنفشه رو فکر کنم تبریزیان میگفت. 

روازاده هم میگه بخور جوش شیرین برای پیشگیری از کرونا و همینطور درمانش خوبه. 

خیراندیش هم میگه استفاده از نمک در زمان‌هایی که مشکوک هستید به اینکه در محیط آلوده هستید برای پیشگیری مناسبه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
من استفاده نکردم، ولی منم شنیدم که خوبه. ترجیحاً نمک دریا باشه. میتونید یه مقدار بریزید توی شامپو و ...

من موهامو ازته زدم بریزه هم متوجه نمیشم.یعنی میگین احتمالا جواب نده.

کچل کردی چ جراتی داشتی میشه عکس بزاری

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

ببینید طب سنتی هر درمانی که تجویز میکنه، بر اساس طبع و مزاج طرف مقابل هست. 

برای جلوگیری از ریزش مو شما میتونی از روغن بادام شیرین استفاده کنی و سرتو ماساژ بدی. ماساژ سر باعث میشه که خون زیر پوست سر جریان پیدا کنه و ریشه‌های مو جون بگیرن. روغن بادام هم تقویتش میکنه. 

هر روز هم یه قاشق سبوس گندم به شکل‌های مختلف استفاده کن، توی غذا، ماست، سالاد، دمنوش و ... سبوس هم برای سیستم گوارش خوبه، هم برای پوست و مو.