2777
2789
عنوان

نمک برای مو

| مشاهده متن کامل بحث + 32117 بازدید | 35 پست
روغن بنفشه رو فکر کنم تبریزیان میگفت.  روازاده هم میگه بخور جوش شیرین برای پیشگیری از کرونا و ...

من عمه ام کرونا گرفته بود بچه اشم سققط شد ی ماه بیمارستان بود وهم خونه قرنطینه اخرش شوهرش چندتا زنبورگرفت اورد پاهای عممو نیش زد ب هفته‌نکشید خوب شد.

من عمه ام کرونا گرفته بود بچه اشم سققط شد ی ماه بیمارستان بود وهم خونه قرنطینه اخرش شوهرش چندتا زنبو ...

بله اینم شنیدم. کرونا در طب سنتی راه درمانی زیاد داره. ولی متأسفانه سیاست... نمیشه بیشتر از این درموردش حرف زد. این همه سال کاربریم سالم بوده، نمیخوام بترکم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر دلم میخواد منم کچل کنم حیف نمیشه کار خوبی کردی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

همون روغن بادام شیرین و ماساژ دادن جواب میده. ماساژ دادن خیلی مهمه‌ها... چون به جریان خون زیر پوست سر کمک میکنه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
همون روغن بادام شیرین و ماساژ دادن جواب میده. ماساژ دادن خیلی مهمه‌ها... چون به جریان خون زیر پوست س ...

من محلول شیوانا میزنم الان دوماهه تقریبا وروغن سیاهدانه ودوتا دمنوش میخام ی ماسک دیگ هم بزنم خداکنه جواب بده.چون الان ریزش ندارم اصلا فقط موهام خیلی کمه.

من محلول شیوانا میزنم الان دوماهه تقریبا وروغن سیاهدانه ودوتا دمنوش میخام ی ماسک دیگ هم بزنم خداکنه ...

اینا رو دکتر طب سنتی بهت گفته، یا خودت سر خود این کارو میکنی؟ 

چون سیاه‌دانه درجه گرمیش بالاس. و اگر شما طبعت گرم باشه، ممکنه جواب عکس بگیری.

منم کچل کرده بودم به امید این که درست شه  باید درونی درمان کرد نمک اینا فایده نداره  در ...

درونمو چندبار ازمایش دادم دکتر مو رفتم گف ازاسترسه بعدکنکور اینجوری شدم رفتم ارومیه نمیدونم هواش نساخت یاچی کچل شدم خیلی خجالت میکشم واقعیتش پوستمم بدشد ولی کرونا اومد نرفتم‌پوستم‌خوب شده اصلا یدونه جوش هم ندارم

[QUOTE=158269884]اینا رو دکتر طب سنتی بهت گفته، یا خودت سر خود این کارو میکنی؟  چون سیاه‌دانه درجه گرمیش بالاس. ...[/QUO

اره رفتم گف مزاجم سرد وتره بخاطر بلغمم موهام ریخته اون سیاهدانه داد ومنع کردن ازسردی ولی واقعیتش نمیشه همشو خوب رعایت کرد.

درونمو چندبار ازمایش دادم دکتر مو رفتم گف ازاسترسه بعدکنکور اینجوری شدم رفتم ارومیه نمیدونم هواش نسا ...

آهان 🤔

طبع سرت چیه؟

منم به خاطر محلول کچل کردم ولی خیلی نتونستم بزنم خیلی کثیف کاری داشت 

Haircare_sogand و gisou_kamandha رو نگاه کن خیلی کامل راجب مو پست داره و کلی ماسک خونگی داره حالا باید نگاه کنی ببینی کدوم برات مناسبه حتی تو پیج سوگند محلول شیوانا هم هست

[QUOTE=158269884]اینا رو دکتر طب سنتی بهت گفته، یا خودت سر خود این کارو میکنی؟  چون سیاه‌دانه د ...

درسته، ریزش مو در خانم‌ها بیشتر در اثر سردیه. تک و توک پیش میاد که از گرمای زیاد باشه. ولی باید رعایت کنی. فکر کن رفتی دکتر، داروی شیمیایی بهت داده و باید سر وقت بخوری، یا سر وقت استفاده کنی. طب سنتی خیلی به سبک زندگی سالم کمک میکنه. سعی کن پیگیر باشی.

آهان 🤔 طبع سرت چیه؟ منم به خاطر محلول کچل کردم ولی خیلی نتونستم بزنم خیلی کثیف کاری داشت  H ...

طبع سرم سرده گفتم هم بلغم دارم ک پشت سرم ریخته هم غلبه ی صفرا ک جلوریخته