2777
2789

تگرام قطعه به سلامتی شما چه خبر؟

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
تگرام قطعه به سلامتی شما چه خبر؟

یس اونجا قطع شد پناه اوردیم اینجا😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوااااااااااابم نمییییییییییببببببرررررررررررررهه😭

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
با یه احمق توی یه تاپیک دعوام شد الانم اعصابم یکم بهم ریخته    

با احمق چرا دهن ب دهن میشی عشق⁦☹️⁩😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
خوااااااااااابم نمییییییییییببببببرررررررررررررهه😭

تازه سر شبه ک زوده حالا

تازه سر شبه ک زوده حالا

نهههههههههههه🔫😭😭😭

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
یس اونجا قطع شد پناه اوردیم اینجا😂

اره همه تیر و خورده و مجروح😂

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
هیچی خواهر...شوهره رفته لب مرز بره کربلا....یعنی ردمیشن؟یا دست از پا درازتر برمیگرده😂😂😂

ببخشیدا اما خواهر شوهرتم خُله

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هیچی خواهر...شوهره رفته لب مرز بره کربلا....یعنی ردمیشن؟یا دست از پا درازتر برمیگرده😂😂😂

اونا تا مارو نکشن نمیمیرن نگران نباش😂