2777
2789

تگرام قطعه به سلامتی شما چه خبر؟

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
تگرام قطعه به سلامتی شما چه خبر؟

یس اونجا قطع شد پناه اوردیم اینجا😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوااااااااااابم نمییییییییییببببببرررررررررررررهه😭

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
با یه احمق توی یه تاپیک دعوام شد الانم اعصابم یکم بهم ریخته    

با احمق چرا دهن ب دهن میشی عشق⁦☹️⁩😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
خوااااااااااابم نمییییییییییببببببرررررررررررررهه😭

تازه سر شبه ک زوده حالا

تازه سر شبه ک زوده حالا

نهههههههههههه🔫😭😭😭

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
یس اونجا قطع شد پناه اوردیم اینجا😂

اره همه تیر و خورده و مجروح😂

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
هیچی خواهر...شوهره رفته لب مرز بره کربلا....یعنی ردمیشن؟یا دست از پا درازتر برمیگرده😂😂😂

ببخشیدا اما خواهر شوهرتم خُله

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هیچی خواهر...شوهره رفته لب مرز بره کربلا....یعنی ردمیشن؟یا دست از پا درازتر برمیگرده😂😂😂

اونا تا مارو نکشن نمیمیرن نگران نباش😂