2777
2789
عنوان

به نظرتون به مادرشوهرم گله کنم؟

458 بازدید | 49 پست

خونه مادرشوهرم بودیم دومادشون هم نشسته بود داشتیم هندونه خربزه میخوردیم ..شوهرم داشت میگفت ما امسال زیادهندونه نگرفتیم بیشتر خربزه گرفتیم بخاطر معده درد ...هنوز حرفش تموم نشده بود دامادشون باحالت تمسخرخندید وگفت همین کارارومیکنی دختر زا شدی.خیلی دلم برای شوهرم سوخت باتاسف نگاهش کرد وسرشو تکون داد بعدش هم به همدیگه نگاه کردیم ..حالا اقا خودش یه دختر داره و خبرداشتم یکسال رژیم پسرزایی داشت برا پسرش وبماند که چقدر بهش مینازه وتبعیض میزاره  ...تازه هم که فهمید دختر داریم میومد میگفت جلو پسرم باید خم وراست شید خان شده پسرم ...جالبه خودش وخانمش دکترهستن و استادتمام دانشگاه و به معنی واقعی ادعااا دارن ...خداشاهده ازدیشب تاحالا اسفند رواتیشم مشکل فشارخون دارم واسترس برام سمه ...میخوام برم به مادرشوهرم بگم من کوچیکترم وحرفی بزنم بی ادبه میشم شما که حامیه پسرتونید توقع داشتم ساکت نباشید

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

ول کن دختر... ذهنتو درگیر حرفای آدم‌های دور و برت نکن. از زندگی خودت و خانوادت لذت ببر. فکر کردن به حرف‌های اطرافیان و تجزیه تحلیل کردنش فقط زندگی رو برات سخت و تلخ میکنه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خیال باو دوماد شون

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بی خیال دهن ب دهن شدن با هر بی شخصیتی در شان ما نیس 😏حالا انگا پسر زایدن چ گلی به سرشون کردن

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

همسرتون باید به شوخی میگفتن شما که مذکری چیشدی که حالا خان پسرت بخاد بشه.

چقدر بعضیا نفهمن که جنس زن رو دسته دوم میدونن

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!