2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 58 پست
نمیدونم شرایطط چطوریه چون من مجردم ولی از یه طرفم به این فک میکنم قدیم ها زنا چندتا بچه پشت سر هم می ...

چون اونموقعا همه با هم تو یه خونه زندگی میکردن بنظر من بیشتر کمک حال هم بودن. مثلا وقتی کار داشتن بچه رو میسپردن به افراد پیر که حواسشون باشه و کاراشونو انجام بدن یا مثلا بچه زیاد بود واسه خیلی از کارای کوچیک بچه هارو میفرستادن

ن پیشش نیستم هر شب زنگ میزنه ببینه چی درست کردم شوهرمم بهش میگه میگم نگو میگه نمیتونم دروغ بگم

خب پس مقصر شوهرته که حریم خصوصی نداره ،،،

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر سختته باید برنامه ریزی کنی اینمدلی ک نمیشه زندگی کنی

عزیزم همه وقتی تازه بچه دار میشن یکم سختشونه از طرفی خستگی بارداری و زایمان هنوز تو تنشونه.از طرفی هنوز با سورپرایزای وقت و بی وقت بچه کنار نیومدن و کلی دنگ و فنگ داره اون بچه.یه چند ماهی میکشه تا به روال عادی زندگی برگردن

عزیزم همه وقتی تازه بچه دار میشن یکم سختشونه از طرفی خستگی بارداری و زایمان هنوز تو تنشونه.از طرفی ه ...

بچه دار شدم خودم ولی ایشون معلومه خیلی زیادی خودشو تو تنگا گذاشته

با حرف مادرشوهرش کاری ندارم چون حرف مفت زده

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
ن پیشش نیستم هر شب زنگ میزنه ببینه چی درست کردم شوهرمم بهش میگه میگم نگو میگه نمیتونم دروغ بگم

خودت تلفنو جواب بده.قبل اینکه حرف بزنه بگو مامان جون داشتم به بچم میرسیدم شام نذاشتم بیزحمت غذا بفرست وگرنه بچت گشنه میخوابه ها

بچه دار شدم خودم ولی ایشون معلومه خیلی زیادی خودشو تو تنگا گذاشته با حرف مادرشوهرش کاری ندارم چون ح ...

منم یادمه وقتی تازه یه ماه بود زایمان کرده بودم از صبح که از خواب پا میشدم بدون صبحونه درگیر دخترم بودم ساعت 2 3 بعداز ظهر که میخوابید بلند میشدم املت میخوردم.البته من بیشتر وقتا مامانم کمکم بود وگرنه بدتر از این بودم

من کاملا درکش میکنم الان یه حالت استرس ونگرانی ای به بچه داره که کل زندگیش رو تحت تاثیر قرار داده..

اولا ب مادررشوهرت بگو غلط زیادی نکن دوما به شوهرت بگو دهن گندش ببنده به ننش جواب پس نده سوما بعد زایمان تازمانیکه زن خونریزی داره واقعا سخته براش کارهای خونه چهارما سعی کن ناهار زیاد درست کنی که واسه شامتونم بمونه عزیزم منم باتمام سختی ها همه کارام با شکم پاره میکردم اما بازم پاچم تو دهن پیرسگ بود یکبار بهش بگو به شما ربطی نداره و با جواب تلفنش نده زنگ زد سرشام گوشی شوهرت یبار پرت کنی بزنی تو دیوار حساب دستش میاد امار به ننه عنش نده

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
به كار بگير مادرشوهرتو تا ديگه تز بيخود نده يكمم كار خودت كمتر بشه يا تو غذا پختن يا بچه نگهداشتن.. ...

وای نمیکنه اصلا ی شبشم ک میرم اونجا خاست ی غذا درست کنه ایقد کنایه میزنه 

منم یادمه وقتی تازه یه ماه بود زایمان کرده بودم از صبح که از خواب پا میشدم بدون صبحونه درگیر دخترم ب ...

نمیدونم

من اینجوری نبودم 

خونه اینا خیلی بهم ریخته و کثیف میشدا ولی غذامو تحت هر شرایطی اماده میکردم

دلم سوخت واسه خودم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
اولا ب مادررشوهرت بگو غلط زیادی نکن دوما به شوهرت بگو دهن گندش ببنده به ننش جواب پس نده سوما بعد زای ...

شوهرم اصلا هیچ وقت نمیگه چرا این غذا رو درست کردی چون خودش میبینه وقت ندارم برای نهارم بچه رو میگره تا من غذا بخورم بعد خودش میخوره اعتراضی نمیکنه ولی مامانش خیلی دخالت میکنه

نمیدونم شرایطط چطوریه چون من مجردم ولی از یه طرفم به این فک میکنم قدیم ها زنا چندتا بچه پشت سر هم می ...

از قدیم خبر نداری😁کهنه کجا بود.گهواره بچه ها جا داشت دستشوییشون تو اون میرفت..😷پر میشد میبردن خالی میکردن دستشویی😖

بچه رو هم حمام به حمام یعنی هفته ای یکبار آب میگرفتن.

خیلی اوضاع بچه های قدیم اسفناک بود😁

شوهرم اصلا هیچ وقت نمیگه چرا این غذا رو درست کردی چون خودش میبینه وقت ندارم برای نهارم بچه رو میگره ...

همین دیگه مشکل متدرشه بهش بگو داری از حرفهاش دیگه کلافه میشی بهش بگو یاخودت بساط دخالتش جمع کن یا من دیگه اعصاب ندارم باش درگیر میشم نمیکشم دخالت کردن هاشو

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
منم یادمه وقتی تازه یه ماه بود زایمان کرده بودم از صبح که از خواب پا میشدم بدون صبحونه درگیر دخترم ب ...

تا دو هفته خواهرامو مامانم بودن منم هیچی بلد نبودم اونا ک رفتن همش گریه میکردم ک نمیتونم ولی توکل به خدا کردمو کم کم یاد گرفتم خیلی سخته بچه اول ممنونم ک درک میکنی

نمیدونم من اینجوری نبودم  خونه اینا خیلی بهم ریخته و کثیف میشدا ولی غذامو تحت هر شرایطی اماده ...

😂😂ما که گشنگی میکشیدیم باید دلمون واسه خودمون بسوزه

حالا من خونم مرتب بود خودم ترگل ورگل دخترم تروتمیز.لباساشو همون لحظه که عوض میکردم میشستم

اما غذا درست نمیکردم😁

کلا از اول اول به غذا اهمیت نمیدادم.بعدا دیدم غذا که نخورم شیرم کم میشه بچه گشنه میشه کم کم به خوراک اومدم تا الان که یه سال و نیم گذشته حسابی شکمو شدم😂

زمانی که بچه خوابه، کاراتو بکن. بچه ی یک ماهه که بیشتر طول روز خوابه

بچم تو گهواره نمیخابه تو سالنم خوابش نمیبره الا جای خودش وقتیم میرم سراغ کارام همش استرس دارم میگم دیر از جون ن الان خفه بشه ن الان شیر بیاد تو گلوش ی چیزیش بشه